Coronavirus in Boxtel Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Boxtel 7 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus in Boxtel. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Boxtel per honderdduizend mensen komt neer op 21.

Coronacijfers Boxtel vandaag, 04 juli

Corona besmettingen* 7
Ziekenhuisopnames 0
Overledenen door COVID-19 76
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 89% / 88%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In heel Nederland zijn tot nu toe 8.190.250 inwoners positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 111.738 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 05 juli geeft het RIVM Boxtel nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Boxtel

Kaarten van Coronavirusdashboard Boxtel van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Boxtel
kaart van Boxtel - corona-teller.nl - Coronavirus Boxtel Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Boxtel
Ziekenhuisopnames Boxtel - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Noord Brabant

Alle Steden en Dorpen in Gemeente Boxtel

Laatste cijfers corona virus aantal besmettingen:

Hieronder vind u diverse gegevens over corona (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze zijn gevisualiseerd in grafieken die van dag op dag de gegevens tonen. Het GGD krijgt in sommige voorvallen enkele dagen later melding wees hier bewust van. Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde besmettingen met het coronavirus

Deze visualisatie toont het aantal corona virus patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Boxtel

Aantal besmettingen Boxtel grafiek Coronavirus Boxtel Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal mensen besmet met corona in Boxtel ligt hoger, omdat niet wordt getest op corona.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal personen in het ziekenhuis opgenomen voor corona (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Boxtel

Ziekenhuis opnames Boxtel Corona cijfers rivm en GGD Boxtel
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Boxtel soms niet op de hoogte is van een opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

aantal doden corona gemeente Boxtel
Het daadwerkelijke aantal doden in Boxtel door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen getest worden.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke cijfers kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona in riolering Boxtel

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Boxtel is 641. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Boxtel van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Boxtel, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Boxtel.

Corona afvalwater Boxtel rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus cijfers per land. Op deze pagina lees je de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona (covid-19)

Vragen over corona Boxtel

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in in Boxtel

Vandaag zijn 7 positief getesten personen in Staphorst (04 juli). Op onze corona-kaar kun je exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus Boxtel. Klik hier voor corona kaart van regio Boxtel

Waar kan ik me voor een test aanmelden in Boxtel?

Voor een sneltest met klachten in Boxtel kun je kostenloos naar de covidtestlocaties van de GGD Boxtel. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf 1 oktober bestaat de kostenloze coronatest met testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR coronatest Boxtel waar je een test kunt kopen voor je reis in Boxtel.

Corona-maatregelen Boxtel

Aantal Corona besmettingen regio boxtel COVID 19

Lees aantal gasten corona en verschillen specefieke maatregelen zoals hoe lang horeca dicht, corona winkels dicht, regels bezoek corona. De basisregels in Boxtel blijven zeer belangrijk tegen verspreiding:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoesten doe je enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis en werk thuis als dat kan
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan meer dan 150 cm (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Blijf helemaal thuis als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C

De laatste Corona nieuws berichten uit de buurt

Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie