Coronavirus in Sint-Michielsgestel Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Sint-Michielsgestel 0 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus (covid-19) in Sint-Michielsgestel. Het aantal besmettingen met corona in Sint-Michielsgestel per honderdduizend mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Sint-Michielsgestel vandaag, 28 mei

Coronavirus besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Overledenen 48
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 92% / 92%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn er totaal 8.081.987 mensen besmet met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 109.807 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan covid-19. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 29 mei geeft het RIVM Sint-Michielsgestel nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Sint-Michielsgestel

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Sint-Michielsgestel van de Rijksoverheid met daarop het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Sint-Michielsgestel
kaart van Sint-Michielsgestel - corona-teller.nl - Coronavirus Sint-Michielsgestel Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Sint-Michielsgestel
Ziekenhuisopnames Sint-Michielsgestel - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Noord Brabant

Welke Steden en Dorpen zijn er in Gemeente Sint-Michielsgestel?

Cijfers coronavirus:

Onderstaand vind u diverse statistieken over corona virus gemeld door het GGD. Deze zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Houd er rekening mee dat enkele gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

Aan het GGD gemelde besmettingen

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Sint-Michielsgestel

Aantal besmettingen Sint-Michielsgestel grafiek Coronavirus Sint-Michielsgestel Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal coronavirus besmettingen in Sint-Michielsgestel ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona virus patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal personen opgenomen in het ziekenhuis voor coronavirus (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Sint-Michielsgestel

Ziekenhuis opnames Sint-Michielsgestel Corona cijfers rivm en GGD Sint-Michielsgestel
Het werkelijke aantal mensen besmet met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Sint-Michielsgestel niet altijd op de hoogte is van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden een paar dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

grafiek aantal doden corona (covid-19) in Sint-Michielsgestel
Het daadwerkelijke aantal doden in Sint-Michielsgestel door corona virus ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden coronavirus geslacht en leeftijd
Let op daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Coronavirus (covid-19) in Riool Sint-Michielsgestel

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in Sint-Michielsgestel is 78. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Sint-Michielsgestel van één week te delen door het aantal water metingen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Sint-Michielsgestel, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Sint-Michielsgestel.

Corona afvalwater Sint-Michielsgestel rivm
Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona Nieuws per land. Op deze link vind u de internationale coronavirus cijfers

Vragen over coronavirus Sint-Michielsgestel

Er zijn in Sint-Michielsgestel enorm veel vragen over het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er in Sint-Michielsgestel

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op de (COVID-19) corona-teller kun je exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in Sint-Michielsgestel. Bekijk coronavirus kaart gemeente Sint-Michielsgestel

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in Sint-Michielsgestel?

Voor covidtesten met klachten in Sint-Michielsgestel kun je kostenloos naar covidteststraten van de GGD Sint-Michielsgestel. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf 1 oktober 2021 kan dit niet meer gratis met testenvoorjereis.nl, vind op PCR test Sint-Michielsgestel waar je een sneltest kunt kopen voor je reis in Sint-Michielsgestel.

Maatregelen tegen corona regio Sint-Michielsgestel

Aantal Coronavirus besmettingen regio sint-michielsgestel COVID 19

Ga naar wat is er open en verschillen maatregelen als: sluiting winkels corona, coronamaatregelen, coffeeshop regels corona, sportscholen dicht corona. NatuurlijkSint-Michielsgestel blijven de basisregels in Sint-Michielsgestel belangrijk:

  • Hoesten en niezen doe je alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen; werk thuis als dit mogelijk is
  • Ga je naar buiten? Houd dan minimaal 1,5m (twee armlengtes) afstand van anderen
  • Heb je last van loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C? Blijf ten alle tijden thuis!

De laatste COVID-19 cijfers uit de omgeving

Data Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie