Coronavirus in Maassluis Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Maassluis 0 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Maassluis. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Maassluis per 100.000 inwoners komt neer op 0.

Coronacijfers Maassluis vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden door COVID-19 47
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 80% / 79%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 besmettingen met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 118.007 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Maassluis nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Maassluis

Kaarten uit het Coronadashboard Maassluis van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Maassluis
kaart van Maassluis - corona-teller.nl - Coronavirus Maassluis Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Maassluis
Ziekenhuisopnames Maassluis - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Zuid Holland

Plaatsen in de Gemeente Maassluis

Cijfers corona virus aantal besmettingen:

Onderstaand vind u verschillende statistieken over corona gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn weergegeven in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Enkele gevallen worden pas een paar dagen later gemeld aan de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houd hier rekening mee. Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Aan het GGD gemelde mensen besmet met corona

Deze grafiek toont het aantal coronavirus gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Maassluis

Aantal besmettingen Maassluis grafiek Coronavirus Maassluis Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in Maassluis ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Maassluis

Ziekenhuis opnames Maassluis Corona cijfers rivm en GGD Maassluis
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Maassluis niet altijd op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden een paar dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

aantal doden corona regio Maassluis
Het werkelijke aantal doden in Maassluis door corona (covid-19) ligt hoger, doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona virus in riolering Maassluis

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Maassluis is 976. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Maassluis van één week te delen door het aantal water metingen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Maassluis, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Maassluis.

Corona afvalwater Maassluis rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona cijfers en nieuws van heel de wereld. Op deze pagina vind u de wereldwijde cijfers en nieuws over corona (covid-19)

Vragen over coronavirus in Maassluis

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er geteld in in Maassluis

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de coronavirus-dashboard bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in de regio Maassluis. Bekijk coronavirus kaart gemeente Maassluis

Waar kan ik me laten testen op corona in regio Maassluis?

GGD Maassluis heeft meerdere teststraten in de regio Maassluis, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Wil je testen voor vakantie in Maassluis? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen we je naar PCR test Maassluis, dit is een kaart met alle teststraten in Maassluis geschikt voor reizen.

Coronavirus maatregelen Maassluis

Aantal Corona virus besmettingen regio maassluis COVID 19

Zoek op alcohol kopen na 8 uur en verschillen specefieke coronavragen zoals: regels avondklok, hoe laat is de avondklok, maatregelen restaurants. NatuurlijkMaassluis blijven de basisregels in Maassluis belangrijk:

  • Niezen en hoest in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen; werk uit huis als dat kan
  • Ben je buiten? Houd dan meer dan 150 centimeter (twee armlengtes) afstand van andere mensen
  • Heb je last van verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn? Blijf ten alle tijden thuis!

De laatste COVID-19 nieuws berichten uit de omgeving

Data Bronnen voor corona

Onze bronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie