Coronavirus in Laren Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Laren 2 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus in Laren. Het aantal besmettingen met corona in Laren per 100.000 mensen komt neer op 17.

Coronacijfers Laren vandaag, 31 augustus

Coronavirus besmettingen* 2
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden door COVID-19 32
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 89% / 88%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

Totaal zijn er in Nederland 8.385.105 inwoners besmet met het coronavirus. Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Laren nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Laren

Kaarten uit het Coronadashboard Laren van de Rijksoverheid met daarop het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Laren
kaart van Laren - corona-teller.nl - Coronavirus Laren Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Laren
Ziekenhuisopnames Laren - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen Noord Holland

Welke Steden en Dorpen zijn er in de Gemeente Laren?

Cijfers covid-19 virus besmettingen:

Hieronder vind u diverse gegevens over corona virus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze gegevens zijn gevisualiseerd in diagrammen die van dag op dag de gegevens tonen. Het GGD krijgt in sommige gevallen een paar dagen later melding houd hier rekening mee. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Aan GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Laren

Aantal besmettingen Laren grafiek Coronavirus Laren Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Laren ligt hoger, omdat niet iedereen getest wordt.

Coronavirus (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Laren

Ziekenhuis opnames Laren Corona cijfers rivm en GGD Laren
Het daadwerkelijke aantal corona virus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Laren in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

aantal doden corona virus regio Laren
Het werkelijke aantal doden in Laren door corona (covid-19) ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden coronavirus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Corona virus in Riool Laren

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Laren is 544. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Laren van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Laren, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Laren.

Corona afvalwater Laren rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus laatste nieuws van heel de wereld. Op deze webpagina vind u de wereldwijde coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over COVID-19 in Laren

Wij merken dat er veel vragen zijn over het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er in Laren

Vandaag zijn 2 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze (COVID-19) corona-teller bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in Laren. Klik hier voor coronavirus kaart van gemeente Laren

Waar kan ik me laten testen in Laren?

Voor een coronatest met klachten in Laren kun je gratis naar de covidtest straat van de GGD Laren. Ga je naar het buitenland en moet je testen? Vanaf 1 oktober 2021 gaat dit niet meer gratis via testenvoorjereis.nl, vind op PCR corona-test Laren waar je kunt covidtesten voor je reis in Laren.

Huidige maatregelen tegen het coronavirus regio Laren

Aantal Coronavirus besmettingen in Laren COVID 19

Lees sportscholen dicht ivm corona en andere specefieke maatregelen waaronder: wat is open, lockdown horeca, maatregelen of maatregels, corona en horeca. NatuurlijkLaren blijven de basisregels in Laren erg goed tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Niezen en hoest enkel in de elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk vanuit huis
  • Kom je toch buiten? Houd dan meer dan 150 centimeter afstand van andere mensen
  • Heb je last van loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C? Blijf ten alle tijden binnen!

Het laatste nieuws over coronavirus in de omgeving

Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor deze pagina kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie