Coronavirus in Blaricum Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Blaricum 7 inwoners positief getest op corona. Daarvan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Blaricum. Het aantal besmettingen met corona in Blaricum per 100.000 inwoners komt neer op 58.

Coronacijfers Blaricum vandaag, 02 juli

covid-19 besmettingen* 7
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden 8
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 87% / 87%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn er totaal 8.190.250 inwoners positief getest op het corona virus. Hiervan zijn er 111.738 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 03 juli geeft het RIVM Blaricum nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Blaricum

Kaarten uit het Coronadashboard Blaricum van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Blaricum
kaart van Blaricum - corona-teller.nl - Coronavirus Blaricum Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Blaricum
Ziekenhuisopnames Blaricum - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Noord Holland

Welke Steden en Dorpen zijn er Gemeente Blaricum?

Laatste Cijfers covid-19 virus aantal besmettingen:

Hieronder vind u meerdere statistieken over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn weergegeven in grafieken die per dag de cijfers tonen. Het GGD krijgt in sommige voorvallen een paar dagen later melding houd hier rekening mee. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Bij het GGD gemelde coronabesmettingen

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Blaricum

Aantal besmettingen Blaricum grafiek Coronavirus Blaricum Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in Blaricum ligt hoger, aangezien niet iedereen getest wordt.

Coronavirus patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal inwoners opgenomen in het ziekenhuis voor corona (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Blaricum

Ziekenhuis opnames Blaricum Corona cijfers rivm en GGD Blaricum
Het werkelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Blaricum in sommige gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus gemeente Blaricum
Het daadwerkelijke aantal doden in Blaricum door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke cijfers kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest op corona.

Corona virus in rioolwater Blaricum

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Blaricum is 545. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Blaricum van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Blaricum, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Blaricum.

Corona afvalwater Blaricum rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen cijfers en nieuws van heel de wereld. Hierop leest u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over coronavirus

Vragen over coronavirus in Blaricum

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er geteld in in Blaricum

Vandaag zijn 7 positief getesten personen in Staphorst (02 juli). Op de (COVID-19) corona-kaar kun je exact zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus Blaricum. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van regio Blaricum

Waar kan ik me laten testen op covid-19 in regio Blaricum?

Voor een test met klachten in Blaricum kun je gratis naar sneltestlocaties van de GGD Blaricum. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf 1-10-2021 bestaat de kostenloze PCR-reistest via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR coronatest Blaricum waar je een covidtest kunt kopen voor je reis in Blaricum.

Nieuwe maatregelen tegen COVID-19 in Blaricum

Aantal Corona besmettingen in blaricum COVID 19

Bekijk nieuwe regels corona 1 juni en andere specefieke maatregelen waaronder huidige corona maatregelen, corona restaurants open, corona regels Blaricum, nieuwe maatregelen nederland. De basisregels in Blaricum blijven van kracht:

  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies alleen in de elleboog
  • Blijf binnen huis en werk thuis als dat kan
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Moet je toch naar buiten? Houd dan 1,5 meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van elkaar
  • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C

De laatste Coronavirus cijfers uit de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

Gebruikte Databronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie