Coronavirus in Peel en Maas Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Peel en Maas 0 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona (covid-19) in Peel en Maas. Het aantal besmettingen met corona in Peel en Maas per 100.000 mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Peel en Maas vandaag, 28 mei

covid-19 besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames 0
Overledenen door COVID-19 94
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 88% / 87%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 8.081.987 besmettingen met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 109.807 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 29 mei geeft het RIVM Peel en Maas nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Peel en Maas

Kaarten van Coronadashboard Peel en Maas van de Rijksoverheid met het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Peel en Maas
kaart van Peel en Maas - corona-teller.nl - Coronavirus Peel en Maas Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Peel en Maas
Ziekenhuisopnames Peel en Maas - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Limburg

Plaatsen in de Gemeente Peel en Maas

Laatste cijfers COVID-19 besmettingen:

Hieronder vind u meerdere gegevens over corona (covid-19) gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn gevisualiseerd in grafieken die van dag op dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat sommige gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Dit wordt achteraf gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

Aan het GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze grafiek toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Peel en Maas

Aantal besmettingen Peel en Maas grafiek Coronavirus Peel en Maas Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in Peel en Maas ligt hoger, omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona (covid-19) patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Peel en Maas

Ziekenhuis opnames Peel en Maas Corona cijfers rivm en GGD Peel en Maas
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Peel en Maas in sommige gevallen niet op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

grafiek aantal doden coronavirus in Peel en Maas
Het daadwerkelijke aantal doden in Peel en Maas door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en violet het aantal overleden vrouwen.

Doden corona virus geslacht en leeftijd
Let op werkelijke data kan afwijken, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Corona virus in riolering Peel en Maas

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Peel en Maas is 109. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Peel en Maas van één week te delen door het aantal metingen. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Peel en Maas, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Peel en Maas.

Corona afvalwater Peel en Maas rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen Nieuws internationaal. Op deze webpagina vind u de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona virus

Vragen over coronavirus in Peel en Maas

Er zijn nog erg veel vragen over het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er Peel en Maas

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op onze coronavirus-teller bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 in de regio Peel en Maas. Klik hier voor coronavirus kaart van regio Peel en Maas

Waar kan ik me laten testen in regio Peel en Maas?

GGD Peel en Maas heeft meerdere teststraten in de omgeving Peel en Maas waar je gratis kunt testen op covid met klachten. Corona testen voor vakantie gemeente Peel en Maas? Vanaf oktober 2021 is testen voor je reis op eigen kosten. Hiervoor verwijzen we je naar PCR corona-test Peel en Maas, dit is een overzicht met alle teststraten in Peel en Maas geschikt voor reizen.

Maatregelen tegen het coronavirus in Peel en Maas

Aantal Corona virus besmettingen regio peel-en-maas COVID 19

Ga naar kroegen Peel en Maas en verschillen specefieke coronavragen waaronder corona nederland lockdown, boete avondklok nederland, sportscholen open 2021, discotheken Peel en Maas. NatuurlijkPeel en Maas blijven de basisregels in Peel en Maas belangrijk:

  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk uit huis
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan meer dan 150 centimeter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere mensen
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C? Blijf ten alle tijden binnen!

Meer statistieken coronavirus in de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie