Coronavirus in Beesel Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Beesel 23 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona in Beesel. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Beesel per honderdduizend inwoners komt neer op 171.

Coronacijfers Beesel vandaag, 26 januari

Corona besmettingen* 23
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden door COVID-19 15
Vaccinatiegraad(eerste/volledig) 87% / 86%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In Nederland zijn tot nu toe 3.736.431 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 91.173 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan covid-19. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 27 januari geeft het RIVM Beesel nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Beesel

Kaarten van Coronadashboard Beesel van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Beesel
kaart van Beesel - corona-teller.nl - Coronavirus Beesel Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Beesel
Ziekenhuisopnames Beesel - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Limburg

Gemeente Beesel: Plaatsen

Laatste cijfers COVID-19 besmettingen:

Hieronder vind u meerdere cijfers over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn uitgebeeld in grafieken die van dag op dag de gegevens tonen. Enige voorvallen worden pas enkele dagen later gemeld aan het GGD wees hier bewust van. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

Aan GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze grafiek toont het aantal corona virus patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Beesel

Aantal besmettingen Beesel grafiek Coronavirus Beesel Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in Beesel ligt hoger, omdat niet wordt getest op corona.

Coronavirus (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Beesel

Ziekenhuis opnames Beesel Corona cijfers rivm en GGD Beesel
Het feitelijke aantal coronabesmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Beesel in sommige gevallen niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona virus in Beesel
Het werkelijke aantal doden in Beesel door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Coronavirus (covid-19) in riolering Beesel

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Beesel is 1.215. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Beesel van één week te delen door het aantal water testen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Beesel, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Beesel.

Corona afvalwater Beesel rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona cijfers en nieuws per land. Op deze pagina vind u de internationale cijfers en nieuws over corona (covid-19)

Vragen over corona Beesel

Er zijn nog erg veel vragen rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in regio Beesel

Vandaag zijn 23 positief getesten personen in Staphorst (26 januari). Op onze (COVID-19) corona-dashboard kun je precies zien hoeveel besmettingen er zijn met corona Beesel. Bekijk COVID-19 kaart regio Beesel

Waar kan ik me laten testen op het corona virus in de regio Beesel?

GGD Beesel heeft meerdere teststraten in de buurt van Beesel waar je gratis kunt testen op corona met klachten. PCR-testen voor vakantie in Beesel? Vanaf oktober 2021 is testen voor je reis op eigen kosten. Wij verwijzen je naar PCR coronatest Beesel, dit is een kaart met alle teststraten in Beesel met reisdocument.

Nieuwe coronavirus-maatregelen Beesel

Aantal Corona besmettingen in beesel COVID 19

Bekijk horeca 30 personen en vragen als: nieuwe maatregelen nederland, discotheken Beesel. NatuurlijkBeesel blijven de basisregels in Beesel buitengewoon belangrijk tegen verspreiding van het coronavirus:

  • Niezen en hoesten doe je enkel in de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis en werk vanuit huis als dit mogelijk is
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere mensen
  • Blijf helemaal thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C

Meer cijfers van COVID-19 in de omgeving

Data Bronnen voor corona

Gebruikte Databronnen vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie