Coronavirus in Noardeast-Fryslân Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Noardeast-Fryslân 0 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Noardeast-Fryslân. Het aantal besmettingen met corona in Noardeast-Fryslân per 100.000 mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Noardeast-Fryslân vandaag, 28 mei

Coronavirus besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Doden door COVID-19 60
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 81% / 80%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In heel Nederland zijn tot nu toe 8.081.987 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 109.807 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 29 mei geeft het RIVM Noardeast-Fryslân nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Noardeast-Fryslân

Kaarten van Coronadashboard Noardeast-Fryslân van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Noardeast-Fryslân
kaart van Noardeast-Fryslân - corona-teller.nl - Coronavirus Noardeast-Fryslân Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Noardeast-Fryslân
Ziekenhuisopnames Noardeast-Fryslân - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Friesland

Alle Steden en Dorpen in Gemeente Noardeast-Fryslân

Laatste Cijfers covid-19 virus:

Onderstaand vind u diverse cijfers over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Enige voorvallen worden pas enkele dagen later gemeld aan het GGD houd hier rekening mee. Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Aan GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze grafiek toont het aantal coronavirus patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Noardeast-Fryslân

Aantal besmettingen Noardeast-Fryslân grafiek Coronavirus Noardeast-Fryslân Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met covid-19 in Noardeast-Fryslân ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest.

Corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona virus patiënten in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Noardeast-Fryslân

Ziekenhuis opnames Noardeast-Fryslân Corona cijfers rivm en GGD Noardeast-Fryslân
Het feitelijke aantal besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Noardeast-Fryslân in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname in het ziekenhuis als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden coronavirus regio Noardeast-Fryslân
Het werkelijke aantal doden in Noardeast-Fryslân door corona virus ligt hoger, omdat niet alle overledenen getest worden.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Corona in Riool Noardeast-Fryslân

Het aantal gemeten corona deeltjes in Noardeast-Fryslân is 186. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Noardeast-Fryslân van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Noardeast-Fryslân, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Noardeast-Fryslân.

Corona afvalwater Noardeast-Fryslân rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen laatste nieuws internationaal. Op deze webpagina staan de internationale corona virus cijfers

Vragen over corona Noardeast-Fryslân

Er zijn in Noardeast-Fryslân enorm veel vragen over het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in in Noardeast-Fryslân

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op onze corona-teller kun je precies zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus in Noardeast-Fryslân. Bekijk COVID-19 kaart gemeente Noardeast-Fryslân

Waar kan ik me voor een test aanmelden in de regio Noardeast-Fryslân?

GGD Noardeast-Fryslân heeft meerdere teststraten in de omgeving Noardeast-Fryslân waar je gratis kunt testen op covid met klachten. Op corona testen voor vakantie omgeving Noardeast-Fryslân? Vanaf oktober 2021 is testen voor je reis op eigen kosten. Wij verwijzen je naar PCR coronatest Noardeast-Fryslân, dit is een pagina met alle testlocaties in Noardeast-Fryslân geschikt voor reizen naar het buitenland.

Huidige corona-maatregelen regio Noardeast-Fryslân

Aantal Corona virus besmettingen regio noardeast-fryslan COVID 19

Zoek op horeca open corona en vragen waaronder rivm corona auto, wanneer gaan de mondkapjes weg, wanneer hotels weer open. NatuurlijkNoardeast-Fryslân blijven de basisregels in Noardeast-Fryslân van kracht:

  • Niezen en hoesten doe je alleen in de binnenkant van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis; werk vanuit huis als dat kan
  • Ga je naar buiten? Behoud dan meer dan 1,5 meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn? Blijf ten alle tijden thuis!

Meer statistieken coronavirus in de omgeving

Bronnen voor corona

Gebruikte bronnen kun je vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie