Twenterand Besmettingen, Ziekenhuisopnames, Doden en vaccinatie cijfers vandaag (04-12-2021)

Op het moment van publiceren zijn er in Twenterand 39.0 inwoners positief getest op corona. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Twenterand. Het aantal besmettingen met corona in Twenterand per 100.000 inwoners komt neer op 115.7.

Coronacijfers Twenterand vandaag, 04 december

Corona besmettingen* 39.0
Ziekenhuisopnames 0
Doden door COVID-19 33
Corona vaccinatiegraad(eerste/volledig) 85% / 83%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

Totaal zijn er in Nederland 2365409 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 81473 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 05 december geeft het RIVM Twenterand nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Twenterand

Kaarten van Coronavirusdashboard Twenterand van de Rijksoverheid met daarop het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Twenterand
kaart van Twenterand - corona-teller.nl - Coronavirus Twenterand Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Twenterand
Ziekenhuisopnames Twenterand - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Overijssel

Overzicht Plaatsen in de Gemeente Twenterand

Cijfers covid-19 virus besmettingen:

Hieronder vind u diverse gegevens over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze statistieken zijn gevisualiseerd in grafieken die per dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat enige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

Bij het GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze grafiek toont het aantal coronavirus besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Twenterand

Aantal besmettingen Twenterand grafiek Coronavirus Twenterand Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal corona virus besmettingen in Twenterand ligt hoger, aangezien niet wordt getest.

Corona (covid-19) patiënten in het ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal corona patiënten in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Twenterand

Ziekenhuis opnames Twenterand Corona cijfers rivm en GGD Twenterand
Het feitelijke aantal coronavirus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Twenterand niet altijd op de hoogte is van een opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden coronavirus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus (covid-19) Twenterand
Het werkelijke aantal doden in Twenterand door corona ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

In het violet het aantal overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke data kan afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Corona (covid-19) in rioolwater Twenterand

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Twenterand is 939. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Twenterand van één week te delen door het aantal coronatesten. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Twenterand, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Twenterand.

Corona afvalwater Twenterand rivm
Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona laatste nieuws van heel de wereld. Op dit webadres lees je de internationale het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over coronavirus Twenterand

Er zijn in Twenterand enorm veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in regio Twenterand

Vandaag zijn 39.0 positief getesten personen in Staphorst (04 december). Op de (COVID-19) corona-dashboard kun je precies zien hoeveel personen er positief getest zijn met COVID-19 Twenterand. Klik hier voor gemeente Twenterand

Waar kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Twenterand?

GGD Twenterand heeft meerdere testlocaties in de buurt van Twenterand waar je gratis kunt testen met klachten. Wil je testen voor vakantie in Twenterand? Vanaf 1 oktober is testen voor je reis op eigen kosten. Wij verwijzen je naar PCR test Twenterand, dit is een overzicht met alle commerciële teststraten in Twenterand geschikt voor reizen naar het buitenland.

Maatregelen tegen corona omgeving Twenterand

Aantal Coronavirus besmettingen regio twenterand COVID 19

Ga naar nieuwe maatregelen nederland en verschillen coronavragen waaronder wat zijn niet essentiele winkels, weer vandaag in Twenterand. NatuurlijkTwenterand blijven de basisregels in Twenterand erg effectief tegen verspreiding van corona:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoesten in de elleboog
  • Blijf binnen en werk uit huis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan meer dan 150 cm (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn? Blijf ten alle tijden binnen!

Het laatste nieuws over corona in de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie