Coronavirus in Veere Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Veere 1 inwoners positief getest op het coronavirus. Daarvan zijn er 1 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus in Veere. Het aantal besmettingen met corona in Veere per honderdduizend inwoners komt neer op 4.

Coronacijfers Veere vandaag, 31 augustus

Coronavirus besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames 1
Overledenen 19
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 84% / 83%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

In Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 mensen besmet met het corona virus. Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan covid-19. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Veere nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Veere

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Veere van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Veere
kaart van Veere - corona-teller.nl - Coronavirus Veere Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Veere
Ziekenhuisopnames Veere - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Zeeland

Welke Plaatsen zijn er Gemeente Veere?

Cijfers coronavirus besmettingen:

Hieronder vind u diverse data over coronavirus gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn uitgebeeld in grafieken die per dag de aantallen tonen. Houd er rekening mee dat enkele gevallen pas enkele dagen later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

Bij GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze diagram toont het aantal corona virus patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Veere

Aantal besmettingen Veere grafiek Coronavirus Veere Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal besmettingen in Veere ligt hoger, omdat niet wordt getest op corona.

Corona patiënten in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona virus patiënten in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Veere

Ziekenhuis opnames Veere Corona cijfers rivm en GGD Veere
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Veere soms niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona (covid-19) regio Veere
Het daadwerkelijke aantal doden in Veere door corona virus ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona virus

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona geslacht en leeftijd
Houd er rekening mee dat werkelijke cijfers kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Coronavirus in rioolwater Veere

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Veere is 817. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Veere van één week te delen door het aantal water metingen. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Veere, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Veere.

Corona afvalwater Veere rivm
Wij hebben ook een kaart van Coronabesmettingen laatste nieuws van heel de wereld. Op deze webpagina leest u de internationale het laatste nieuws en cijfers over coronavirus (covid-19)

Vragen over COVID-19 Veere

Wij merken dat er veel vragen zijn over het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er in Veere

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op onze coronavirus-dashboard bekijk je realtime, hoeveel personen er positief getest zijn met corona in Veere. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van regio Veere

Waar kan ik me laten testen in regio Veere?

GGD Veere heeft meerdere teststraten in de regio Veere waar je gratis kunt testen op corona met klachten. Testen voor vakantie omgeving Veere? Vanaf 1 oktober 2021 kost testen voor je reis geld. We verwijzen je naar PCR coronatest Veere, dit is een overzicht met alle testlocaties in Veere geschikt voor reizen.

Nieuwe maatregelen tegen corona regio Veere

Aantal Coronavirus besmettingen veere COVID 19

Zoek op corona maatregelen horeca en andere coronavragen als regels horeca 1 juni, met hoeveel in de auto rivm, hoeveel gasten mag je ontvangen, rivm auto regels corona. De basisregels in Veere blijven belangrijk:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoesten in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk thuis
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan minimaal 150 centimeter afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je één van de volgende klachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

De laatste COVID-19 nieuws berichten uit de buurt

Data Bronnen voor COVID-19

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/voor vragen emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie