Coronavirus in Oldebroek Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Oldebroek 3 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met het coronavirus (covid-19) in Oldebroek. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Oldebroek per honderdduizend inwoners komt neer op 12.

Coronacijfers Oldebroek vandaag, 28 mei

Coronavirus besmettingen* 3
Ziekenhuisopnames 0
Overledenen door COVID-19 45
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 82% / 81%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In Nederland zijn tot nu toe 8.081.987 besmettingen met corona. Hiervan zijn er 109.807 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 29 mei geeft het RIVM Oldebroek nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Oldebroek

Kaarten van Coronadashboard Oldebroek van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Oldebroek
kaart van Oldebroek - corona-teller.nl - Coronavirus Oldebroek Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Oldebroek
Ziekenhuisopnames Oldebroek - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona in Gelderland

Welke Plaatsen zijn er in Gemeente Oldebroek?

Cijfers corona besmettingen:

Onderstaand vind u verschillende cijfers over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze gegevens zijn weergegeven in diagrammen die per dag de cijfers tonen. Enige voorvallen worden pas een paar dagen later gemeld aan het GGD wees hier bewust van. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

Bij GGD gemelde besmettingen met het coronavirus

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) besmettingen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Oldebroek

Aantal besmettingen Oldebroek grafiek Coronavirus Oldebroek Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal besmettingen met corona in Oldebroek ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal coronavirus (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Oldebroek

Ziekenhuis opnames Oldebroek Corona cijfers rivm en GGD Oldebroek
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Oldebroek soms niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona per dag

Hieronderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

aantal doden corona regio Oldebroek
Het daadwerkelijke aantal doden in Oldebroek door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona (covid-19)

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Let op werkelijke data kan afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona in Riool Oldebroek

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in Oldebroek is 350. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Oldebroek van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Oldebroek, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Oldebroek.

Corona afvalwater Oldebroek rivm
Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona cijfers van heel de wereld. Op deze link vind u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over coronavirus (covid-19)

Vragen over COVID-19 in Oldebroek

Er zijn in Oldebroek enorm veel vragen rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er geteld in in Oldebroek

Vandaag zijn 3 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op de coronavirus-dashboard bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus Oldebroek. Klik hier voor corona kaart van gemeente Oldebroek

Waar kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in de regio Oldebroek?

GGD Oldebroek heeft meerdere testlocaties in de omgeving Oldebroek waar je gratis kunt testen met klachten. PCR-testen voor vakantie omgeving Oldebroek? Vanaf oktober 2021 kost testen voor je reis geld. Wij verwijzen je naar PCR coronatest Oldebroek, dit is een overzicht met alle testlocaties in Oldebroek met reisdocument.

Coronamaatregelen in Oldebroek

Aantal Corona virus besmettingen in oldebroek COVID 19

Zoek op met hoeveel mag je buiten afspreken en regels waaronder: wanneer versoepeling maatregelen, maatregelingen, met hoeveel in de auto rivm. NatuurlijkOldebroek blijven de basisregels in Oldebroek effectief tegen verspreiding van het virus:

  • Niezen en hoesten doe je alleen in de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis; werk uit huis
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan meer dan 1,5 meter afstand van andere mensen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden binnen!

Het laatste nieuws over corona in de omgeving

Data Bronnen voor coronavirus

Gebruikte bronnen vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie