Coronavirus in Hattem Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Hattem 0 mensen positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op het coronavirus in Hattem. Het aantal besmettingen met corona in Hattem per 100.000 mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Hattem vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Overledenen 10
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 90% / 89%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn er totaal 8.385.105 Besmettingen met het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 01 september geeft het RIVM Hattem nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Hattem

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Hattem van de Rijksoverheid met het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Hattem
kaart van Hattem - corona-teller.nl - Coronavirus Hattem Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Hattem
Ziekenhuisopnames Hattem - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Coronavirus in Provincie Gelderland

Gemeente Hattem: Plaatsen

Cijfers covid-19 virus aantal besmettingen:

Onderstaand vind u diverse data over corona (covid-19) gemeld door het GGD. Deze gegevens zijn weergegeven in diagrammen die van dag op dag de cijfers tonen. Enkele voorvallen worden pas een paar dagen later gemeld aan de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houd hier rekening mee. Achteraf wordt dit gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Bij GGD gemelde besmettingen

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus (covid-19) gevallen gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Hattem

Aantal besmettingen Hattem grafiek Coronavirus Hattem Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal mensen besmet met corona in Hattem ligt hoger, omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal mensen in het ziekenhuis opgenomen voor corona (covid-19).

Grafiek ziekenhuis opnames Hattem

Ziekenhuis opnames Hattem Corona cijfers rivm en GGD Hattem
Het daadwerkelijke aantal corona virus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Hattem in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden een paar dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona (covid-19) Hattem
Het daadwerkelijke aantal doden in Hattem door corona (covid-19) ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

Waarbij blauw staat voor overleden mannen en violet voor het aantal overleden vrouwen

Doden corona (covid-19) leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Coronavirus in rioolwater Hattem

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Hattem is 417. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona deeltjes in Hattem van één week te delen door het aantal coronatesten. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Hattem, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Hattem.

Corona afvalwater Hattem rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen laatste nieuws van heel de wereld. Op deze webpagina staan de internationale corona (covid-19) cijfers

Vragen over corona Hattem

Er zijn in Hattem enorm veel vragen over het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er Hattem

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met corona Hattem. Klik hier voor gemeente Hattem

Hoe kan ik me voor een test aanmelden in de regio Hattem?

GGD Hattem heeft meerdere teststraten in de omgeving Hattem, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Op corona testen voor vakantie omgeving Hattem? Vanaf 1-10-2021 is testen voor je reis op eigen kosten. Hiervoor verwijzen wij je naar PCR coronatest Hattem, dit is een pagina met alle commerciële testlocaties in Hattem geschikt voor reizen.

Nieuwe coronamaatregelen in Hattem

Aantal Coronavirus besmettingen in hattem COVID 19

Ga naar wanneer volgende persconferentie en specefieke regels als: 1.5 meter wet, horeca open 2021. De basisregels in Hattem blijven buitengewoon effectief tegen verspreiding:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoesten alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis; werk vanuit huis als dat kan
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Ga je naar buiten? Houd dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Blijf binnen als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

De laatste COVID-19 cijfers uit de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

Gebruikte Databronnen vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie