Waddinxveen Besmettingen, Ziekenhuisopnames, Doden en vaccinatie cijfers vandaag (07-12-2021)

Er zijn in Waddinxveen 43.0 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Hiervan zijn er 1 inwoners opgenomen in het ziekenhuis omdat ze positief getest zijn op corona in Waddinxveen. Het aantal besmettingen met corona in Waddinxveen per honderdduizend mensen komt neer op 141.1.

Coronacijfers Waddinxveen vandaag, 07 december

Coronavirus besmettingen* 43.0
Ziekenhuisopnames wegens corona 1
Doden 18
Vaccinatiegraad(eerste/volledig) 83% / 82%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In Nederland zijn tot nu toe 2365409 besmettingen met het coronavirus. Hiervan zijn er 81473 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de landelijke cijfers, 08 december geeft het RIVM Waddinxveen nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Waddinxveen

Kaarten van Coronadashboard Waddinxveen van de Rijksoverheid met het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Waddinxveen
kaart van Waddinxveen - corona-teller.nl - Coronavirus Waddinxveen Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Waddinxveen
Ziekenhuisopnames Waddinxveen - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Zuid Holland

Alle Plaatsen in Gemeente Waddinxveen

Laatste Cijfers coronavirus aantal besmettingen:

Hieronder vind u verschillende data over coronavirus (covid-19) gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze statistieken zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de aantallen tonen. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) krijgt in enkele gevallen een paar dagen later melding. Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden bijgesteld.

Aan het GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze diagram toont het aantal corona besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Waddinxveen

Aantal besmettingen Waddinxveen grafiek Coronavirus Waddinxveen Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Waddinxveen ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal inwoners in het ziekenhuis opgenomen voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Waddinxveen

Ziekenhuis opnames Waddinxveen Corona cijfers rivm en GGD Waddinxveen
Het daadwerkelijke aantal coronavirus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Waddinxveen niet altijd op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona virus per dag

Onderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden corona (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de Corona overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

aantal doden coronavirus (covid-19) in Waddinxveen
Het daadwerkelijke aantal doden in Waddinxveen door corona virus ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

In het violet het aantal overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona virus geslacht en leeftijd
Let op daadwerkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen getest worden op corona.

Coronavirus in Riool Waddinxveen

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Waddinxveen is 1525. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Waddinxveen van één week te delen door het aantal coronatesten. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Waddinxveen, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Waddinxveen.

Corona afvalwater Waddinxveen rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronavirus Nieuws internationaal. Op dit webadres lees je de internationale coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over coronavirus Waddinxveen

Er zijn in Waddinxveen enorm veel vragen over het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er in Waddinxveen

Vandaag zijn 43.0 positief getesten personen in Staphorst (07 december). Op onze (COVID-19) corona-kaar bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met COVID-19 in Waddinxveen. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van gemeente Waddinxveen

Waar kan ik me laten testen op corona in de regio Waddinxveen?

GGD Waddinxveen heeft meerdere teststraten in de regio Waddinxveen, hier kun je gratis testen op covid met klachten. Wil je testen voor vakantie in Waddinxveen? Vanaf oktober 2021 is testen voor je reis op eigen kosten. We verwijzen je naar PCR corona-test Waddinxveen, dit is een kaart met alle teststraten in Waddinxveen met reisdocument.

Corona maatregelen Waddinxveen

Aantal Coronavirus besmettingen waddinxveen COVID 19

Bekijk nieuwe richtlijnen corona en specefieke coronavragen zoals wanneer gaan restaurants weer open, regels uit eten corona. NatuurlijkWaddinxveen blijven de basisregels in Waddinxveen belangrijk:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoesten enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf binnen huis en werk thuis zoveel dit mogelijk is
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van elkaar
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden thuis!

De laatste Coronavirus nieuws berichten uit de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

Gebruikte Databronnen vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie