Rijssen-Holten Besmettingen, Ziekenhuisopnames, Doden en vaccinatie cijfers vandaag (05-12-2021)

Er zijn in Rijssen-Holten 55.0 inwoners positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 1 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus in Rijssen-Holten. Het aantal besmettingen met corona in Rijssen-Holten per honderdduizend mensen komt neer op 144.0.

Coronacijfers Rijssen-Holten vandaag, 05 december

Corona besmettingen* 55.0
Ziekenhuisopnames 1
Doden 64
Vaccinatiegraad(eerste/volledig) 81% / 80%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 Coronavirus Nederland Cijfers

Totaal zijn er in Nederland 2365409 inwoners besmet met corona. Hiervan zijn er 81473 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 06 december geeft het RIVM Rijssen-Holten nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Rijssen-Holten

Kaarten uit het Coronadashboard Rijssen-Holten van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronabesmettingen.

Kaart Besmettingen Rijssen-Holten
kaart van Rijssen-Holten - corona-teller.nl - Coronavirus Rijssen-Holten Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Rijssen-Holten
Ziekenhuisopnames Rijssen-Holten - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Overijssel

Alle Steden en Dorpen Gemeente Rijssen-Holten

Cijfers COVID-19:

Onderstaand vind u verschillende data over corona virus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze cijfers zijn weergegeven in grafieken die van dag op dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat enige voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Achteraf wordt dit gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

Aan het GGD gemelde besmettingen met corona

Deze visualisatie toont het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Rijssen-Holten

Aantal besmettingen Rijssen-Holten grafiek Coronavirus Rijssen-Holten Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Rijssen-Holten ligt hoger, aangezien niet wordt getest.

Corona (covid-19) patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona patiënten opgenomen in ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Rijssen-Holten

Ziekenhuis opnames Rijssen-Holten Corona cijfers rivm en GGD Rijssen-Holten
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Rijssen-Holten in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande visualisatie laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere gegevens later worden aangepast.

grafiek aantal doden coronavirus regio Rijssen-Holten
Het daadwerkelijke aantal doden in Rijssen-Holten door corona (covid-19) ligt hoger, aangezien niet alle overledenen getest worden.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus

In het violet het aantal overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Let op werkelijke data kan afwijken, doordat niet alle overledenen worden getest op corona.

Corona virus in rioolwater Rijssen-Holten

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Rijssen-Holten is 1563. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Rijssen-Holten van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De gegevens zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Rijssen-Holten, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Rijssen-Holten.

Corona afvalwater Rijssen-Holten rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronavirus cijfers en nieuws van heel de wereld. Op deze webpagina lees je de internationale coronavirus (covid-19) cijfers

Vragen over COVID-19 Rijssen-Holten

Er zijn in Rijssen-Holten enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in regio Rijssen-Holten

Vandaag zijn 55.0 positief getesten personen in Staphorst (05 december). Op de corona-teller bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus in de regio Rijssen-Holten. Klik hier voor regio Rijssen-Holten

Waar kan ik me voor een test aanmelden in de regio Rijssen-Holten?

GGD Rijssen-Holten heeft een testlocatie in de regio Rijssen-Holten waar je gratis kunt testen op covid met klachten. Op corona testen voor vakantie omgeving Rijssen-Holten? Vanaf 1 oktober 2021 kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen wij je naar PCR corona-test Rijssen-Holten, dit is een overzicht met alle commerciële testlocaties in Rijssen-Holten geschikt voor reizen naar het buitenland.

Coronavirus maatregelen Rijssen-Holten

Aantal Corona besmettingen rijssen-holten COVID 19

Lees regels persconferentie en andere specefieke maatregelen waaronder: regels corona restaurant, mensen in auto corona. NatuurlijkRijssen-Holten blijven de basisregels in Rijssen-Holten nuttig tegen verspreiding van corona:

  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies enkel in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis; werk vanuit huis als dat kan
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan minimaal 1,5m afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden binnen!

De laatste Corona cijfers uit de buurt

Bronnen voor COVID-19

Gebruikte Databronnen kunt u vinden op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie