KAART Bosnië en Herzegovina Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (31-08-2022) zijn er in Bosnië en Herzegovina, 395,630 inwoners positief getest op het coronavirus. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 16,049 overleden in Bosnië en Herzegovina aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al N/A corona patiënten hersteld van corona (covid-19). Corona statistieken worden ververst op 01 september

Statistieken corona besmettingen in Bosnië en Herzegovina 31 augustus:

Land Bosnië en Herzegovina
Positief getest 395,630
Aantal Doden 16,049
Hersteld N/A
Actieve gevallen N/A
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart coronavirus (covid-19) Bosnië en Herzegovina vandaag

Aan het zoeken naar een landkaart van Bosnië en Herzegovina? Wij bieden hieronder actuele plattegronden aan van Bosnië en Herzegovina, met daarop toeristische bezienswaardigheden in Bosnië en Herzegovina, nieuws van vandaag en nog veel meer!

Realtime Covid-19 Kaart Bosnië en Herzegovina oranje zones

Hieronder vind je een overzicht van de aantallen coronavirus besmettingen, doden en departementen in Bosnië en Herzegovina:

streken kaart Bosnië en Herzegovina

Landkaart Bosnië en Herzegovina aantal inwoners besmet, Corona Overledenen, Reisadvies Bosnië en Herzegovina en overzicht

Vakantie naar Bosnië en Herzegovina mogelijk?

Op vakantie naar Bosnië en Herzegovina coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Bosnië en Herzegovina geen optie. Gelukkig zijn de maatregelen in Bosnië en Herzegovina versoepeld. Hierdoor is op vakantie gaan tijdens het coronavirus in de meeste landen weer mogelijk. Let wel op de lokale corona maatregelen in Bosnië en Herzegovina. Wees daarom goed op de hoogte voor u op vakantie gaat naar Bosnië en Herzegovina of een andere vakantiebestemming.

FAQ over coronavirus in Bosnië en Herzegovina

Er zijn nog erg veel vragen over het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen:

🌴 Kan ik op vakantie naar Bosnië en Herzegovina?

Door coronavirus was op vakantie naar Bosnië en Herzegovina in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Bosnië en Herzegovina mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Vakantieadvies Bosnië en Herzegovina en vind daar ook de reisorganisaties die deze ‘corona vakanties’ organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeten in Bosnië en Herzegovina

Op onze COVID-19 kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona in Bosnië en Herzegovina:

Klik hier voor coronabesmettingen kaart van Bosnië en Herzegovina

😷 Hoe kan ik me voor een test aanmelden in Bosnië en Herzegovina?

Wanneer je opreis gaat naar Bosnië en Herzegovina heb je een negatieve COVID-19test nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een COVID-19 PCR Test Bosnië en Herzegovina inclusief reisverklaring. Ons overzicht toont meet dan 80+ corona testlocaties door héél Nederland!

👏 Hoe kan ik me beschermen tegen coronavirus in Bosnië en Herzegovina

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere maatregelen die je kunt nemen tegen corona zijn:

  • Niezen en hoesten alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen huis en werk thuis
  • Ga je naar buiten? Houd dan anderhalve meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden thuis!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie