KAART Saint-Barthélemy Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (24-01-2022) zijn er in Saint-Barthélemy, 3,282 mensen positief getest op corona. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 6 overleden in Saint-Barthélemy aan corona. Gelukkig zijn er ook al N/A corona patiënten hersteld van corona (covid-19). Corona cijfers worden ververst op 25 januari

Laatste Statistieken corona aantal besmettingen in Saint-Barthélemy 24 januari:

Land Saint-Barthélemy
Positief getest 3,282
Aantal Doden 6
Hersteld N/A
Actieve gevallen N/A
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 24 januari 2022

Kaart corona virus in Saint-Barthélemy vandaag

Aan het zoeken naar een landkaart van Saint-Barthélemy? Wij bieden op onze website realtime plattegronden aan van Saint-Barthélemy, met daarop mooie vakantie plekken, Saint-Barthélemy nieuws en meer!

Realtime Coronavirus Kaart Saint-Barthélemy zones

Hieronder vind je een overzicht van het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Saint-Barthélemy:

Saint-Barthélemy gebieden kaart

Covid-19 Kaart Saint-Barthélemy aantal besmettingen, Coronavirus Doden aantallen, Reisadvies Saint-Barthélemy en informatie

Vakantie naar Saint-Barthélemy mogelijk?

Op vakantie naar Saint-Barthélemy coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Saint-Barthélemy niet mogelijk. Sinds kort zijn de maatregelen in Saint-Barthélemy versoepeld. Hierdoor is vakantie tijdens het virus in veel landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de corona maatregelen in Saint-Barthélemy. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Saint-Barthélemy of een ander land.

Veel gestelde vragen over COVID-19 in Saint-Barthélemy

Er zijn in Saint-Barthélemy enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik op vakantie naar Saint-Barthélemy?

Door corona was op vakantie naar Saint-Barthélemy in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Saint-Barthélemy mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Reisadvies Saint-Barthélemy en vind daar ook de organisaties die deze vakanties organiseren volgens de rivm richtlijnen.

🗺️ Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeld in Saint-Barthélemy

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona in Saint-Barthélemy:

Bekijk coronavirus kaart Saint-Barthélemy

🤧 Waar kan ik me laten testen op het corona virus in Saint-Barthélemy?

Als je wilt reizen naar Saint-Barthélemy heb je een negatieve coronavirustest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronatest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Saint-Barthélemy inclusief reisverklaring. Deze kaart bevat 2500+ coronateststraten door héél Nederland!

🧴 Hoe bescherm ik me tegen coronavirus in Saint-Barthélemy

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de WHO

Andere handeling die je kunt doen tegen het coronavirus zijn:

  • Geen handen schudden
  • Hoesten en niezen alleen in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Moet je toch naar buiten? Houd dan meer dan 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie