KAART Saint-Barthélemy Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (02-07-2022) zijn er in Saint-Barthélemy, 4,630 mensen positief getest op het coronavirus (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 6 overleden in Saint-Barthélemy aan het coronavirus (covid-19). Gelukkig zijn er ook al N/A mensen hersteld van het coronavirus. Corona statistieken worden geupdate op 03 juli

Laatste Statistieken COVID-19 in Saint-Barthélemy 02 juli:

Land Saint-Barthélemy
Positief getest 4,630
Aantal Doden 6
Hersteld N/A
Actieve gevallen N/A
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 02 juli 2022

Kaart coronavirus in Saint-Barthélemy vandaag

U zoekt een kaart van Saint-Barthélemy? Corona Teller bied hieronder relevante plattegronden aan van Saint-Barthélemy, met daarop mooie vakantie bestemmingen in Saint-Barthélemy, lokaal nieuws en meer!

LIVE Corona Kaart Saint-Barthélemy oranje zones

Hieronder vind u een kaart van de aantallen coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Saint-Barthélemy:

Saint-Barthélemy Landkaart regio’s

Covid-19 Kaart Saint-Barthélemy aantal inwoners besmet, Coronavirus Overledenen, Reisadvies Saint-Barthélemy en laatste nieuws

Vakantie naar Saint-Barthélemy mogelijk?

Op vakantie naar Saint-Barthélemy coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Saint-Barthélemy geen mogelijkheid. Sinds kort zijn de maatregelen in Saint-Barthélemy versoepeld. En is vakantie in 2022 ondanks het virus in een hoop landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de corona maatregelen in Saint-Barthélemy. Wees daarom goed op de hoogte voor u op vakantie gaat naar Saint-Barthélemy of een ander land.

Veel gestelde vragen over COVID-19 in Saint-Barthélemy

Er zijn nog erg veel vragen over het corona hieronder 4 veel gestelde vragen:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Saint-Barthélemy?

Door corona was op vakantie naar Saint-Barthélemy in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Saint-Barthélemy mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Reisadvies Saint-Barthélemy en vind daar ook de reisorganisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er geteld in Saint-Barthélemy

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met coronavirus in Saint-Barthélemy:

Klik hier voor Saint-Barthélemy

😷 Waar kan ik me laten testen op corona in Saint-Barthélemy?

Als je wilt reizen naar Saint-Barthélemy heb je een negatieve coronatest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronatest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Saint-Barthélemy inclusief reisverklaring. Ons overzicht toont meet dan 80+ COVID-19test locaties door het hele land!

🧼 Hoe bescherm ik mezelf tegen corona in Saint-Barthélemy

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere dingen die je kunt doen tegen het coronavirus zijn:

  • Schud geen handen
  • Hoesten en niezen doe je alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf thuis; werk uit huis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Kom je toch buiten? Houd dan meer dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van elkaar
  • Heb je last van lichte hoest, keelpijn, verhoging tot 38 graden C, loopneus of neusverkoudheid? Blijf ten alle tijden thuis!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie