KAART Saint Vincent en de Grenadines Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (31-08-2022) zijn er in Saint Vincent en de Grenadines, 7,112 inwoners positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 115 overleden in Saint Vincent en de Grenadines aan corona. Gelukkig zijn er ook al 6,641 mensen hersteld van corona. Corona statistieken worden ververst op 01 september

Laatste cijfers corona in Saint Vincent en de Grenadines 31 augustus:

Land Saint Vincent en de Grenadines
Positief getest 7,112
Aantal Doden 115
Hersteld 6,641
Actieve gevallen 356
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart Corona Saint Vincent en de Grenadines vandaag

Aan het zoeken naar een landkaart van Saint Vincent en de Grenadines? Corona Teller bied hieronder actuele plattegronden aan van Saint Vincent en de Grenadines, met daarop toeristische bezienswaardigheden, laatste nieuws en nog veel meer!

Live Coronavirus Kaart Saint Vincent en de Grenadines oranje zones

U vind hieronder een kaart van het aantal corona besmettingen, doden en departementen in Saint Vincent en de Grenadines:

Kaart gebieden Saint Vincent en de Grenadines

Kaart Saint Vincent en de Grenadines aantal besmettingen, Corona virus Aantal overledenen, Reisadvies Saint Vincent en de Grenadines en overzicht

Vakantie naar Saint Vincent en de Grenadines mogelijk?

Op vakantie naar Saint Vincent en de Grenadines coronavirus

Door de uitbraak van corona was op vakantie gaan naar Saint Vincent en de Grenadines geen mogelijkheid. Sinds kort zijn de maatregelen in Saint Vincent en de Grenadines versoepeld. En is vakantie vieren ondanks het virus in veel landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de lokale corona maatregelen in Saint Vincent en de Grenadines. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Saint Vincent en de Grenadines of een andere vakantiebestemming.

FAQ over COVID-19 in Saint Vincent en de Grenadines

Er zijn nog erg veel vragen rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

🌴 Kan ik een vakantie boeken naar Saint Vincent en de Grenadines?

Door coronavirus was op vakantie naar Saint Vincent en de Grenadines in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Saint Vincent en de Grenadines mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Reisadvies Saint Vincent en de Grenadines en bekijk ook de organisaties die deze vakanties organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeld in Saint Vincent en de Grenadines

Op onze COVID-19 kaart kunt u exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 Saint Vincent en de Grenadines:

Klik hier voor Saint Vincent en de Grenadines

😪 Waar kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Saint Vincent en de Grenadines?

Voor reizen naar Saint Vincent en de Grenadines heb je een negatief corona testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een COVID-19 PCR Test Saint Vincent en de Grenadines inclusief reisdocument. Ons overzicht toont meet dan 80+ coronateststraten door héél Nederland!

🧼 Hoe bescherm ik me tegen COVID-19 in Saint Vincent en de Grenadines

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere maatregelen die je kunt nemen tegen COVID-19 zijn:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoesten enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk uit huis als dit mogelijk is
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Ga je naar buiten? Houd dan minimaal anderhalve meter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden thuis!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie