KAART Ethiopië Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (29-06-2022) zijn er in Ethiopië, 488,108 mensen positief getest op het coronavirus. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 46 corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 7,535 overleden in Ethiopië aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al 459,816 patiënten hersteld van het coronavirus. Corona cijfers worden geupdate op 30 juni

Laatste Statistieken corona besmettingen in Ethiopië 29 juni:

Land Ethiopië
Positief getest 488,108
Aantal Doden 7,535
Hersteld 459,816
Actieve gevallen 20,757
Kritische toestand 46
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 29 juni 2022

Kaart Corona Ethiopië vandaag

Aan het zoeken naar een kaart van Ethiopië? Wij tonen u hieronder up to date plattegronden aan van Ethiopië, met daarop mooie vakantie bestemmingen in Ethiopië, laatste nieuws en nog veel meer!

Realtime Corona Kaart Ethiopië zones

Hieronder vind u een landkaart van de aantallen coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Ethiopië:

Kaart gebieden Ethiopië

Covid-19 Kaart Ethiopië aantal besmettingen, Corona virus Overledenen, Reisadvies Ethiopië en live updates

Vakantie naar Ethiopië mogelijk?

Op vakantie naar Ethiopië coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Ethiopië geen mogelijkheid. Gelukkig zijn de corona maatregelen in Ethiopië versoepeld. Hierdoor is reizen tijdens de corona epidemie in veel landen weer mogelijk. Let wel op de corona maatregelen in Ethiopië. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Ethiopië of een ander land.

FAQ over COVID-19 in Ethiopië

Er zijn nog erg veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Ethiopië?

Door coronavirus was op vakantie naar Ethiopië in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Ethiopië mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Ethiopië en bekijk ook de organisaties die deze ‘corona vakanties’ organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeten in Ethiopië

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona in Ethiopië:

Klik hier voor Ethiopië

🤧 Hoe kan ik me laten testen in Ethiopië?

Wanneer je opreis gaat naar Ethiopië heb je een negatief COVID-19 testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve coronavirus testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Coronavirus PCR Test Ethiopië incl. reisverklaring. Ons overzicht benoemd meer dan 2500+ coronavirustest straten door het hele land!

👏 Hoe bescherm ik me tegen coronavirus in Ethiopië

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere dingen die je kunt doen tegen COVID-19 zijn:

  • Hoest en nies enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen en werk thuis als dit mogelijk is
  • Moet je toch naar buiten? Behoud dan 1,5m (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Blijf binnen als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie