KAART Indonesië Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (31-08-2022) zijn er in Indonesië, 6,354,245 mensen positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 2,771 corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 157,541 overleden in Indonesië aan corona (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 6,151,650 mensen hersteld van het coronavirus (covid-19). Corona cijfers worden ververst op 01 september

Laatste Statistieken corona virus aantal besmettingen in Indonesië 31 augustus:

Land Indonesië
Positief getest 6,354,245
Aantal Doden 157,541
Hersteld 6,151,650
Actieve gevallen 45,054
Kritische toestand 2,771
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart coronavirus in Indonesië vandaag

U zoekt een landkaart van Indonesië? Wij bieden hieronder realtime plattegronden aan van Indonesië, met daarop toeristische bezienswaardigheden in Indonesië, laatste nieuws en nog veel meer!

LIVE Covid-19 Kaart Indonesië oranje zones

U vind hieronder een kaart van het aantal coronavirus besmettingen, doden en departementen in Indonesië:

departementen kaart Indonesië

Covid-19 Kaart Indonesië aantal inwoners besmet, Coronavirus Doden aantallen, Reisadvies Indonesië en actueel

Vakantie naar Indonesië mogelijk?

Op vakantie naar Indonesië coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Indonesië niet mogelijk. Sinds kort zijn de corona maatregelen in Indonesië versoepeld. Hierdoor is in 2022 op vakantie tijdens het covid-19 virus in veel landen weer mogelijk. Houd rekening met de corona maatregelen in Indonesië. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Indonesië of een ander land.

FAQ over coronavirus in Indonesië

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

🌴 Kan ik een vakantie boeken naar Indonesië?

Door coronavirus was op vakantie naar Indonesië in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Indonesië mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Indonesië en vind daar ook de organisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met corona zijn er geteld in Indonesië

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona in Indonesië:

Klik hier voor Indonesië

😪 Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in Indonesië?

Als je wilt reizen naar Indonesië heb je een negatieve coronavirustest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronavirustest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Indonesië met reisdocument. Dit overzicht benoemd meer dan 150+ coronavirus testlocaties door héél Nederland!

👏 Hoe bescherm ik me tegen COVID-19 in Indonesië

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere dingen die je kunt doen tegen het coronavirus zijn:

  • Niezen en hoesten in de binnenkant van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen en werk uit huis
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 150 centimeter afstand van elkaar
  • Blijf binnen als je één van de volgende klachten hebt: keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie