KAART Iran Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (31-08-2022) zijn er in Iran, 7,527,499 mensen positief getest op corona. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 1,104 corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 143,820 overleden in Iran aan het coronavirus (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 7,292,566 mensen hersteld van het coronavirus. Corona statistieken worden ververst op 01 september

Laatste Statistieken covid-19 virus besmettingen in Iran 31 augustus:

Land Iran
Positief getest 7,527,499
Aantal Doden 143,820
Hersteld 7,292,566
Actieve gevallen 91,113
Kritische toestand 1,104
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart corona virus Iran vandaag

U zoekt een kaart van Iran? Wij bieden hieronder realtime plattegronden aan van Iran, met daarop toeristische bezienswaardigheden in Iran, laatste nieuws en meer!

Live Corona Kaart Iran zones

U vind hieronder een overzicht van het aantal coronavirus besmettingen, doden en departementen in Iran:

Landkaart streken Iran

Kaart Iran aantal besmettingen, Corona virus Doden aantallen, Reisadvies Iran en overzicht

Vakantie naar Iran mogelijk?

Op vakantie naar Iran coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Iran lange tijd niet mogelijk. Sinds kort zijn de maatregelen in Iran versoepeld. Hierdoor is op vakantie gaan tijdens het virus in een hoop landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de corona maatregelen in Iran. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Iran of een ander land.

FAQ over COVID-19 in Iran

Er zijn in Iran enorm veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

🌴 Kan ik op vakantie naar Iran?

Door COVID-19 was op vakantie naar Iran in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Iran mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Vakantieadvies Iran en vind daar ook direct organisaties die deze vakanties organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er gemeld in Iran

Op onze corona kaart kunt u precies zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus Iran:

Klik hier voor Iran

😪 Hoe kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Iran?

Wanneer je opreis gaat naar Iran heb je een negatief corona testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve coronavirus testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Coronavirus PCR Test Iran met reisdocument. Deze kaart bevat 80+ pcr en sneltest locaties door héél Nederland!

🧼 Hoe kan ik me beschermen tegen coronavirus in Iran

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere dingen die je kunt doen zijn:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoest alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf binnen; werk vanuit huis
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Ben je buiten? Houd dan minimaal anderhalve meter afstand van elkaar
  • Heb je last van keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid? Blijf ten alle tijden binnen!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie