KAART Centraal Afrikaanse Republiek Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (02-07-2022) zijn er in Centraal Afrikaanse Republiek, 14,649 inwoners positief getest op het coronavirus (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 2 corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 113 overleden in Centraal Afrikaanse Republiek aan het coronavirus (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 6,859 inwoners hersteld van het coronavirus. Corona statistieken worden ververst op 03 juli

Laatste cijfers coronavirus besmettingen in Centraal Afrikaanse Republiek 02 juli:

Land Centraal Afrikaanse Republiek
Positief getest 14,649
Aantal Doden 113
Hersteld 6,859
Actieve gevallen 7,677
Kritische toestand 2
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 02 juli 2022

Kaart corona (covid-19) in Centraal Afrikaanse Republiek vandaag

Aan het zoeken naar een kaart van Centraal Afrikaanse Republiek? Wij tonen op deze pagina realtime plattegronden aan van Centraal Afrikaanse Republiek, met daarop mooie vakantie plekken in Centraal Afrikaanse Republiek, Centraal Afrikaanse Republiek nieuws en nog veel meer!

Realtime Covid-19 Kaart Centraal Afrikaanse Republiek oranje zones

Hieronder vind u een overzicht van de aantallen coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Centraal Afrikaanse Republiek:

Centraal Afrikaanse Republiek Kaart departementen

Covid-19 Kaart Centraal Afrikaanse Republiek besmettingen, Corona virus Overledenen, Reisadvies Centraal Afrikaanse Republiek en Lokaal nieuws

Vakantie naar Centraal Afrikaanse Republiek mogelijk?

Op vakantie naar Centraal Afrikaanse Republiek coronavirus

Door de uitbraak van corona was op vakantie gaan naar Centraal Afrikaanse Republiek lange tijd niet mogelijk. Inmiddels zijn de maatregelen in Centraal Afrikaanse Republiek versoepeld. Hierdoor is vakantie tijdens de corona epidemie in de meeste landen weer mogelijk. Houd rekening met de lokale corona maatregelen in Centraal Afrikaanse Republiek. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Centraal Afrikaanse Republiek of een ander land.

Veel gestelde vragen over corona in Centraal Afrikaanse Republiek

Er zijn in Centraal Afrikaanse Republiek enorm veel vragen rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Centraal Afrikaanse Republiek?

Door COVID-19 was op vakantie naar Centraal Afrikaanse Republiek in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Centraal Afrikaanse Republiek mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Klik door naar Vakantieadvies Centraal Afrikaanse Republiek en bekijk ook de organisaties die deze vakanties organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er geteld in Centraal Afrikaanse Republiek

Op onze COVID-19 kaart kunt u exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met corona Centraal Afrikaanse Republiek:

Klik hier voor Centraal Afrikaanse Republiek

🤧 Hoe kan ik me laten testen op het corona virus in Centraal Afrikaanse Republiek?

Voor reizen naar Centraal Afrikaanse Republiek heb je een negatief COVID-19 testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Centraal Afrikaanse Republiek inclusief reisdocument. Deze kaart heeft meer dan 80+ pcrtest locaties door héél Nederland!

🤲 Hoe bescherm ik me tegen corona in Centraal Afrikaanse Republiek

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere dingen die je kunt doen zijn:

  • Niezen en hoest doe je alleen in de binnenkant van je elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen huis; werk thuis als dat kan
  • Moet je toch buiten komen? Behoud dan meer dan 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden binnen!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie