KAART Venezuela Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws
Inhoudsopgave Toon

Op het moment van publiceren (24-01-2022) zijn er in Venezuela, 469,566 mensen positief getest op corona. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 191 corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 5,405 overleden in Venezuela aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al 447,171 mensen hersteld van corona. Corona statistieken worden ververst op 25 januari

Statistieken coronavirus besmettingen in Venezuela 24 januari:

Land Venezuela
Positief getest 469,566
Aantal Doden 5,405
Hersteld 447,171
Actieve gevallen 16,990
Kritische toestand 191
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 24 januari 2022

Kaart Corona Venezuela vandaag

U bent opzoek een landkaart van Venezuela? Wij bieden u duidelijke plattegronden aan van Venezuela, met daarop toeristische bezienswaardigheden, actueel nieuws en nog veel meer!

LIVE Corona Kaart Venezuela zones

Hieronder vind je een kaart van de aantallen corona besmettingen, doden en departementen in Venezuela:

Venezuela steden kaart

Kaart Venezuela besmettingen, Coronavirus Aantal overledenen, Reisadvies Venezuela en informatie

Vakantie naar Venezuela mogelijk?

Op vakantie naar Venezuela coronavirus

Door de uitbraak van corona was op vakantie gaan naar Venezuela geen optie. Gelukkig zijn de corona maatregelen in Venezuela versoepeld. Hierdoor is in 2022 op vakantie tijdens corona in een hoop landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de lokale corona maatregelen in Venezuela. Wees daarom goed op de hoogte voor u op vakantie gaat naar Venezuela of een andere vakantiebestemming.

Reisadvies Venezuela | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Laatst gewijzigd op: 20-12-2021 | Nog steeds geldig op: 24-01-2022

De kleurcode voor Venezuela is gedeeltelijk rood en oranje. Er zijn grote veiligheidsrisico’s in de rode gebieden. Het land is door het coronavirus een zeerhoogrisicogebied. Reis alleen naar Venezuela als het noodzakelijk is. Lees het hele reisadvies.

Kaart bij reisadvies Venezuela

Reischecklist Venezuela

Reist u naar Venezuela? Gebruik dan onderstaande checklist om uw reis goed voor te bereiden.

Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie
 • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Maak Venezuela favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort.
 • Volg het ministerie van Buitenlandse Zaken op Twitter via @247BZ.
 • U kunt zich ook gratis registreren bij de ambassade/het consulaat.
Reisdocumenten & visa
 • Als u naar Venezuela reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen.
 • Ook kan het zijn dat u een visum nodig heeft. U kunt dit nagaan bij de ambassade van Venezuela in Den Haag.
 • Reist u alleen met minderjarige kinderen? Check dan welke documenten u nodig heeft en neem die mee. Zo voorkomt u lange wachttijden bij grenscontroles. Let op: elk kind heeft ook een eigen identiteitsbewijs nodig.
 • Check of u met uw Nederlandse rijbewijs een motorvoertuig mag huren en besturen, en of u ook een internationaal rijbewijs nodig heeft.
 • Nederlanders die ook de Venezolaanse nationaliteit hebben, zijn volgens de Venezolaanse wet verplicht om Venezuela uit te reizen met een Venezolaans paspoort.

Reisverzekering
 • Sluit een goede reisverzekering af die de extra kosten dekt van bijvoorbeeld repatriëring en ziekenhuisopname. Uw basiszorgverzekering vergoedt deze kosten niet altijd 100 procent. Denk ook aan wat u van plan bent te gaan doen: voor sommige (extreme) sporten is bijvoorbeeld een extra verzekering nodig.
 • Zet het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw reisverzekeraar in uw telefoon.
Geld en mobiele telefoon
 • Zorg dat u genoeg financiële middelen heeft om onverwachte situaties tijdens uw reis op te vangen (denk aan vertraging).
 • Het is bijna onmogelijk om aan voldoende contant geld in Bolivares te komen. Bijna alle betalingen in Venezolaanse Bolivar zijn elektronisch (met lokale bankpas bij een “hay punto” of met een betaal-app op de telefoon zoals “zelle”). In winkels, restaurants, hotels en voor de meeste goederen, producten en diensten kan alleen met contante Amerikaanse dollars (of met een $$ betaal-app) worden betaald. Betaal zoveel mogelijk gepast. Het liefst in kleine coupures om zo gepast mogelijk te kunnen betalen. Meestal is er geen wisselgeld beschikbaar. Wees voorzichtig met het laten zien van dollars in het openbaar.
 • Gebruik van een pinpas van een bank buiten Venezuela is niet aan te raden. Ook wordt gebruik van uw creditcard afgeraden (door gevaar van skimming, zeer hoge kosten en onduidelijke wisselkoersen).
 • Check bij uw provider wat de kosten zijn van mobiel bellen en datagebruik buiten de EU. Het kan handig zijn om een buitenlandpakket aan te schaffen. Voor lokaal telefoon en internetverkeer is het mogelijk een lokale simkaart aan te schaffen, maar let op: op Venezolaanse simkaarten is bellen naar het buitenland geblokkeerd.
Gezondheid
Thuisblijvers
 • Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers en laat ze weten wat uw reisplannen zijn.
 • Maak goede afspraken met het thuisfront over uw bereikbaarheid.
 • Geef thuisblijvers een kopie van uw reisdocumenten, vaccinatieboekje, creditcard en verzekeringsgegevens. Bewaar deze kopieën zelf ook op een veilige plek online.
 • Geef thuisblijvers ook het IMEI nummer van uw telefoon: in geval van nood kan uw mobiele provider daarmee uw telefoon terugvinden of blokkeren. De makkelijkste manier om dit nummer te achterhalen: *#06# intoetsen op uw telefoon. Daarna verschijnt het nummer op uw scherm.
 • Zet het nummer van uw contactpersoon in geval van nood als ICE-nummer in uw telefoon. Dan kunnen hulpdiensten zonder uw telefoon te hoeven ontgrendelen, contact opnemen met deze persoon. Lees hoe u een ICE-nummer instelt.
Niet meenemen
 • Neem geen drugs mee naar Venezuela. In veel landen staan er hoge straffen op het bezit en het gebruik van drugs. Dit geldt ook voor softdrugs.
 • Laat waardevolle spullen (zoals sieraden) zoveel mogelijk thuis.
 • Download de app van Buitenlandse Zaken en Douane: dan weet u wat u wel en niet mag terug nemen naar Nederland (denk aan souvenirs, namaakartikelen, koralen en dierlijke producten).

Veiligheidsrisico’s

Onveilige gebieden

Let op: in ‘rode’ en ‘oranje’ gebieden kan de ambassade u minder goed of helemaal niet helpen als u in de problemen komt.

Rood: niet reizen

Reis niet naar:

 • De deelstaten Sucre, Zulia, Tachira, Barinas, Apure, Amazonas.
 • Het grensgebied met Colombia.
 • Het grensgebied met Brazilië.
 • De barrios (volkswijken) aan buitenzijden van Caracas, te weten Catia en Petare.
 • Het meer van Maracaibo.
Sucre, Zulia, Tachira, Barinas, Apure en Amazonas

Reis niet naar de deelstaten Zulia, Tachira, Barinas, Apure, Sucre en Amazonas. De veiligheidssituatie in vooral Zulia en regionale hoofdstad Maracaibo is al lange tijd slecht. Door de aanhoudende stroomstoringen en COVID-19 is de veiligheidssituatie slecht. Er zijn gewapende groepen actief in delen van deze staten. Er komen in die gebieden soms plunderingen voor.

Grensgebieden met Colombia en Brazilië

Reis niet naar de grensgebieden met Colombia en Brazilië. De landsgrenzen zijn gesloten. Het is er gevaarlijk door spanningen tussen gewapende groepen. Er zijn zwaarbewapende Colombiaanse guerrillastrijders en criminele bendes actief. Deze gebieden staan ook bekend om drugshandel. Hierdoor komt er veel zware criminaliteit voor, zoals ontvoeringen, overvallen en onderlinge afrekeningen.

Meer van Maracaibo

Ook de zuid(west)kant van het meer van Maracaibo is erg onveilig. Dit komt door de aanwezigheid van gewapende bendes. Reis niet naar dit gebied.

Bent u in Venezuela? Neem dan voor uw veiligheid de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Ga niet na zonsondergang de straat op;
 • Bezoek geen volkswijken (zogenoemde barrios of ranchos) in en rond de grotere steden. Vaak zijn in deze wijken georganiseerde bendes actief;
 • Rijd niet in het donker en ga niet liften;
 • Ga niet kamperen;
 • Ga niet na zonsondergang het strand op;
 • Maak geen gebruik van het openbaar vervoer of van voor u onbekende taxibedrijven.

Zeiljachten die voor de kust voor anker liggen kunnen het doelwit van (dodelijke) overvallen zijn.

Oranje: alleen noodzakelijke reizen

Ga alleen voor noodzakelijke reizen naar: Caracas en de deelstaten: Falcon, Lara, Yaracun, Carabobo, Trujillo, Merida, Cojedes, Portuguesa, Guarico, Miranda, Vargas, Anzoategui, Monagas, Delta Amacuro, de noordelijke helft van de deelstaat Bolivar en Nueva Esparta.

Politieke en economische situatie

Er zijn al geruime tijd binnenlandse spanningen in Venezuela.

Wees alert bij menigten.

In delen van het land (zoals in de deelstaten Bolivar en Amazonas) is regelmatig geen stroom. In deze deelstaten wordt stroom opgewekt door brandstof generatoren. Onderbrekingen kunnen soms dagen duren. Houd hier rekening mee. De veiligheidssituatie in deze delen van het land is slecht.

Criminaliteit

In Venezuela is veel gewelddadige criminaliteit. Veel Venezolanen dragen wapens en aarzelen niet om die te gebruiken. Er is nog steeds sprake van gewelddadige overvallen, berovingen en soms ontvoeringen. In de grote steden zijn sommige overvallers actief vanaf motoren.

Ook komt het voor dat criminelen zich voordoen als politieagenten.

Het vliegveld en onderweg naar de stad

Op het vliegveld kunt u gevaar lopen, wees daarom alert. De snelweg tussen het vliegveld en de hoofdstad Caracas kan gevaarlijk zijn omdat deze langs diverse barrios (volkswijken) loopt. Als u in Venezuela aankomt, laat u dan ophalen door een taxi of busje van het hotel waar u gaat verblijven. Of door bekenden. Negeer opdringerige personen die u vervoer naar de stad aanbieden. Deze personen leiden reizigers vaak naar auto’s van handlangers. Die bedreigen en beroven soms hun passagiers.

Criminaliteit in het openbaar vervoer

In het openbaar vervoer lopen reizigers extra kans om beroofd te worden. Criminelen doen zich soms voor als taxichauffeur om vervolgens iemand te beroven of te ontvoeren. Liften is zeer onveilig.

Ontvoeringen

Mensen worden soms ontvoerd voor geld. Dit type ontvoeringen wordt ’express kidnapping’ genoemd. Criminelen kiezen hun slachtoffers vaak van tevoren uit. Ook als toerist of bezoekend zakenman kunt u het slachtoffer worden van een ontvoering.

Carjacking

In Venezuela komt ook carjacking voor. Daarbij wordt een automobilist onder bedreiging van vuurwapens gedwongen de auto af te staan. De overvallers nemen dan uw persoonlijke bezittingen mee. Rijd daarom niet na zonsondergang.

Neem voor uw veiligheid verder de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Draag geen opvallende sieraden of juwelen.
 • Gebruik mobiele telefoons en tablets niet in het openbaar.
 • Ga niet na zonsondergang de straat op. Ook niet om te reizen.
 • Wees ook overdag op uw hoede.
 • Vermijd sloppenwijken (barrios).
 • Draag geld, creditcards en andere waardevolle documenten onopvallend op uw lichaam. Bijvoorbeeld in een heuptasje (money belt).
 • Bewaar uw paspoort, vliegticket en geld dat u niet direct nodig heeft op een veilige plek.
 • Bied geen verzet bij een overval of beroving. Als u hier slachtoffer van wordt, geef uw bezittingen dan af. Verzet leidt vaak tot (meer) geweld.
 • Verlies uw bezittingen niet uit het oog.
Natuurgeweld
Tropische stormen

Venezuela ligt net buiten het Caribisch gebied waar tropische stormen (zoals orkanen) voorkomen. De kusten van Venezuela, Isla Margarita en de eilandengroep van Los Roques, liggen net aan de rand van het tropisch stormgebied. Tijdens het regenseizoen (van mei tot en met oktober) kan het in die gebieden ook stormen.

Aardbevingen en aardverschuivingen

In Venezuela komen aardbevingen voor. Tijdens het regenseizoen veroorzaken tropische regenbuien soms aardverschuivingen. Wegen kunnen hierdoor wegspoelen. Houd hier rekening mee als u tijdens het regenseizoen (mei tot en met oktober) in de heuvels en bergen reist.

Meer weten over de weersomstandigheden in Venezuela? Ga naar de Engelstalige websites van:

Wat te doen in een noodsituatie

Bent u in Venezuela en is er een noodsituatie? Laat uw familie/vrienden dan weten hoe het met u gaat. Volg altijd de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar of met de ambassade via +31 247 247 247, WhatsApp naar nummer +31 682 387 796 of Twitter via @247BZ.

Coronavirus

Inreisbeperkingen Venezuela 

Let op: u kunt niet met uw  digitale coronabewijs in de CoronaCheck app (het digitale coronabewijs – DCC) Venezuela inreizen. Dit is alleen geldig binnen de EU en het Schengengebied, en in andere landen die dit bewijs hebben erkend. Wanneer landen buiten de EU de CoronaCheck app accepteren, wordt dat in het reisadvies vermeld. U moet uw vaccinatie-, herstel- of testbewijs dus uitprinten en op papier meenemen.

Reis niet naar de rode gebieden in Venezuela en alleen naar de oranje gebieden als het noodzakelijk is. Toeristisch verblijf is niet noodzakelijk.

Er zijn inreisbeperkingen om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

 • Het meenemen van een negatieve PCR-test-uitslag is verplicht en mag niet langer dan 72 uur voor de inreis zijn afgenomen.
 • Reizigers die met een commerciële vlucht Venezuela binnenkomen, hoeven niet in quarantaine. Direct na aankomst zal op het vliegveld een PCR-test afgenomen worden. Daar geeft u ook uw verblijfsadres in Venezuela door. Bij een positieve uitslag van de test zullen de autoriteiten u overbrengen naar een quarantaine faciliteit van de overheid.
 • Wie via een andere route dan het vliegveld van Caracas binnenkomt,
  bijvoorbeeld via humanitaire repatriatievluchten, moet rekening houden met verplichte quarantaine die op kan lopen tot 4 weken, in kleine ruimtes, met veel andere personen  en nauwelijks sanitaire voorzieningen.
Algemene maatregelen

Om verspreiding van het coronavirus in Venezuela tegen te gaan hebben de lokale autoriteiten maatregelen genomen.

 • In alle openbare ruimtes moet een mondkapje worden gedragen. Ook in de buitenlucht.
 • Handen desinfecteren en temperatuur meten is verplicht bij binnenkomst in supermarkten, restaurants, hotels, etc.
 • Er is een op-en-af systeem van lockdown. Er zijn 7 flexibele dagen waarin kantoren en restaurants open mogen. Daarna volgen 7 dagen van verplichte quarantaine. Supermarkten zijn dan wel open.
Toenemend risico op ziektes

In Venezuela neemt het risico op ziektes zoals malaria, dengue, difterie, Hepatitis A, tuberculose en HIV/aids toe.

Vaccinaties

Vaccinatie tegen de gele koorts zijn moeilijk te verkrijgen.

Terugkeer naar Nederland

Reist u terug naar Nederland? Check waaraan u moet voldoen bij aankomst in Nederland.

Volg de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Was regelmatig goed uw handen, snuit uw neus in papier en gooi het papier na het snuiten weg, was uw handen daarna weer goed. Dit geldt ook voor als u hoest en niest. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u koorts en luchtwegklachten krijgt. Gebruik antiseptische gel.

Testlocaties in Venezuela

Zie voor meer informatie over de testlocaties in Venezuela de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken (informatie in het Engels). 

Gezondheidssituatie

De gezondheidssituatie is voor de gemiddelde Venezolaan slecht. COVID-19 heeft dit verergerd. Voor iedereen in Venezuela met voldoende Amerikaanse dollars is de situatie minder slecht. Voor sommigen van hen is behandeling of zelfs noodopname in kwalitatief acceptabele privé-klinieken zoals in Caracas mogelijk (zoals o.a. Clinica de Avila, Hospital Metropolitano en anderen), zolang de kliniek daarvoor de capaciteit heeft.

Verschillende privé-klinieken hebben de capaciteit uitgebreid maar ook de prijzen fors laten stijgen. Het medicijnentekort blijft een probleem.

Op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering vindt u informatie over actuele epidemieën, aanbevolen vaccinaties en maatregelen om malaria en andere infectieziekten in Venezuela te voorkomen. Neem voor meer informatie contact op met een arts of vaccinatiebureau bij u in de buurt.

Verkeer

Luchtvaart

Commerciële lijnvluchten zijn weer toegestaan. Er is  gestart met commerciële chartervluchten naar Mexico, Dominicaanse Republiek en Turkije.

Lees de laatste informatie over wijzigingen in het luchtverkeer op de website van de International Air Transport Association (IATA) (informatie in het Engels).

Wegverkeer

De snelweg tussen het vliegveld en de hoofdstad Caracas kan gevaarlijk zijn. Dit is vooral ’s nachts het geval. Reis daarom alleen overdag over deze weg. Vooral buiten de hoofdstad Caracas is er niet genoeg benzine. Ook is deze vaak van minder goede kwaliteit. Kijk voor informatie over het verkeer in Venezuela op de website van de ANWB.

Benzinestations

Voor grote delen van de bevolking (die geen Amerikaanse dollars hebben) is het moeilijk om aan brandstof te komen. Er zijn twee type benzinestations: gesubsidieerde tankstations, waar de benzine gratis is en ‘commerciële’ pompen waar benzine tegen betaling in dollars wel te krijgen is.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer (metro, bussen) functioneert slecht en is erg onveilig. U wordt sterk afgeraden van het openbaar vervoer gebruik te maken.

Wilt u met een taxi reizen? Zorg dat u een betrouwbare taxi neemt:

 • U kunt zich het beste laten afhalen door een taxi of busje van het hotel of door bekenden waar u gaat verblijven. De taxidiensten bij de grotere winkelcentra zijn meer betrouwbaar.
 • Taxi’s in Venezuela hebben geen meter. Spreek dus van tevoren een prijs af.
Scheepvaart

Venezuela claimt soevereiniteit over het gebied tot 15 zeemijl buiten de kust in plaats van 12 zeemijl die internationaal zijn vastgelegd. Hierdoor kan er soms dreiging en miscommunicatie op zee zijn.

Zeiljachten die voor de kust voor anker liggen kunnen het doelwit zijn van (dodelijke) overvallen.

Tips van de ambassade

Elk land heeft eigen wetten, regels, gebruiken en bijzonderheden. Deze kunnen heel anders zijn dan in Nederland. Hieronder volgen de specifieke tips van onze ambassade voor Venezuela.

Drugs

Straffen voor drugsbezit zijn erg hoog in Venezuela. Het leven in gevangenissen in Venezuela is erg zwaar en gevaarlijk. Er komen vaak opstanden en gijzelingen met dodelijke afloop voor.

Corruptie

De waarden en normen van Venezolaanse politieagenten zijn anders dan u in Nederland gewend bent. Een politieagent in Venezuela is niet per definitie betrouwbaar. Corruptie komt vaak voor, ook bij de politie.

Belangrijke documenten

Maak kopieën van uw reisdocumenten. Bewaar deze ook digitaal. Geef die af als bijvoorbeeld de politie daar om vraagt en houd het origineel bij u.

Reizen met minderjarigen

Minderjarigen die alleen of met 1 ouder reizen, hebben een notariële akte met toestemming van de andere ouder nodig.

LHBTI (lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders, interseksen personen)

Vooral door de autoriteiten is er sprake van discriminatie. Transgenders zijn soms slachtoffer van politiegeweld. Het veiligheidsrisico is beperkt. Voor openlijke LHBTI reizigers is het aan te raden extra op te letten bij de omgang met de autoriteiten.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Bent u in Venezuela en heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact op met de lokale hulpdiensten via het algemene alarmnummer 911.

Contactgegevens ambassade

Nederlandse ambassades en consulaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bent u in Nederland, bel dan het nummer +31 247 247 247, WhatsApp naar nummer +31 682 387 796 of Twitter via @247BZ. Bent u in het buitenland en heeft u een lokaal telefoonnummer, bel dan het lokale nummer van de ambassade of het consulaat. U betaalt dan het lokale tarief.

Nederlandse ambassade in Caracas

Meer informatie over de Nederlandse in ambassade in Caracas.

Wat de ambassade voor u kan doen

Lees wat de ambassade wel/niet voor u kan doen.

Wat u zelf kunt doen

Lees wat u zelf kunt doen in een noodsituatie, zoals een arrestatie of ziekenhuisopname.

Registreren

U kunt zich ook gratis registreren bij de ambassade.

Lees meer over Venezuela op nederlandwereldwijd.nl

FAQ over COVID-19 in Venezuela

Wij merken dat er veel vragen zijn over het corona hieronder beantwoorden we enkele vragen:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Venezuela?

Door coronavirus was op vakantie naar Venezuela in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Venezuela mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Vakantieadvies Venezuela en bekijk ook direct reisorganisaties die deze ‘corona vakanties’ organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel besmettingen met corona zijn er geteld in Venezuela

Op onze coronavirus kaart kunt u precies zien hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 Venezuela:

Bekijk coronavirus kaart Venezuela

😪 Waar kan ik me voor een test aanmelden in Venezuela?

Wanneer je opreis gaat naar Venezuela heb je een negatief corona testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een COVID-19 PCR Test Venezuela incl. reisverklaring. Dit overzicht toont meet dan 2500+ coronatest straten door het hele land!

🧴 Hoe bescherm ik me tegen coronavirus in Venezuela

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere dingen die je kunt doen tegen COVID-19 zijn:

 • Niezen en hoest doe je alleen in de binnenkant van je elleboog
 • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
 • Geen handen schudden
 • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk vanuit huis als dat kan
 • Moet je toch buiten komen? Houd dan 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
 • Ben je ziek blijf ten alle tijden binnen!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie