KAART Zuid Afrika Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (31-08-2022) zijn er in Zuid Afrika, 4,011,657 mensen positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 192 corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 102,084 overleden in Zuid Afrika aan corona. Gelukkig zijn er ook al 3,902,822 corona patiënten hersteld van corona. Corona statistieken worden ververst op 01 september

Statistieken coronavirus besmettingen in Zuid Afrika 31 augustus:

Land Zuid Afrika
Positief getest 4,011,657
Aantal Doden 102,084
Hersteld 3,902,822
Actieve gevallen 6,751
Kritische toestand 192
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart coronavirus (covid-19) Zuid Afrika vandaag

U zoekt een kaart van Zuid Afrika? Wij tonen u hieronder up to date plattegronden aan van Zuid Afrika, met daarop mooie vakantie plekken, nationaal nieuws en meer!

Realtime Covid-19 Kaart Zuid Afrika oranje zones

Hieronder vind u een overzicht van het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Zuid Afrika:

Zuid Afrika Landkaart streken

Kaart Zuid Afrika aantal besmettingen, Coronavirus Doden, Reisadvies Zuid Afrika en laatste nieuws

Vakantie naar Zuid Afrika mogelijk?

Op vakantie naar Zuid Afrika coronavirus

Door de uitbraak van corona was op vakantie gaan naar Zuid Afrika lange tijd niet mogelijk. Inmiddels zijn de maatregelen in Zuid Afrika versoepeld. En is op vakantie gaan ondanks corona in de meeste landen weer mogelijk. Houd rekening met de lokale corona maatregelen in Zuid Afrika. Wees daarom goed op de hoogte voor u op vakantie gaat naar Zuid Afrika of een ander land.

FAQ over coronavirus in Zuid Afrika

Er zijn in Zuid Afrika enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Zuid Afrika?

Door coronavirus was op vakantie naar Zuid Afrika in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Zuid Afrika mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Klik door naar Reisadvies Zuid Afrika en vind daar ook de reisorganisaties die deze vakanties organiseren volgens de rivm richtlijnen.

🗺️ Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeld in Zuid Afrika

Op onze COVID-19 kaart kunt u exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in Zuid Afrika:

Klik hier voor coronavirus kaart van Zuid Afrika

😪 Waar kan ik me laten testen in Zuid Afrika?

Wanneer je opreis gaat naar Zuid Afrika heb je een negatieve coronavirustest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve coronavirus testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Zuid Afrika incl. reisverklaring. Deze kaart heeft meer dan 2500+ coronavirus teststraten door héél Nederland!

👏 Hoe bescherm ik mezelf tegen corona in Zuid Afrika

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere handeling die je kunt doen tegen het virus zijn:

  • Niezen en hoest in de binnenkant van je elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis en werk vanuit huis als dit mogelijk is
  • Kom je toch buiten? Behoud dan 150 centimeter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van elkaar
  • Blijf helemaal binnen als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie