Coronavirus in Hilvarenbeek Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Hilvarenbeek 1 inwoners positief getest op corona. Daarvan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis omdat ze besmet zijn met corona in Hilvarenbeek. Het aantal besmettingen met corona in Hilvarenbeek per 100.000 inwoners komt neer op 6.

Coronacijfers Hilvarenbeek vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames 0
Doden 20
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 93% / 92%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In heel Nederland zijn tot nu toe 8.385.105 mensen positief getest op corona. Hiervan zijn er 118.007 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 Nederlanders overleden aan corona. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Hilvarenbeek nieuwe data uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Hilvarenbeek

Kaarten uit het Coronadashboard Hilvarenbeek van de Rijksoverheid met het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Hilvarenbeek
kaart van Hilvarenbeek - corona-teller.nl - Coronavirus Hilvarenbeek Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Hilvarenbeek
Ziekenhuisopnames Hilvarenbeek - Kaart Corona Dashboard

Klik op volgende link voor cijfers van Noord Brabant

Welke Steden en Dorpen zijn er Gemeente Hilvarenbeek?

Laatste cijfers corona virus aantal besmettingen:

Onderstaand vind u diverse gegevens over coronavirus gemeld door het GGD. Deze zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de gegevens tonen. Houd er rekening mee dat enige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde besmettingen

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) gevallen gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Hilvarenbeek

Aantal besmettingen Hilvarenbeek grafiek Coronavirus Hilvarenbeek Covid-19 Cijfers
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in Hilvarenbeek ligt hoger, dit is omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten in ziekenhuis

Deze visualisatie toont het aantal mensen opgenomen in het ziekenhuis voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Hilvarenbeek

Ziekenhuis opnames Hilvarenbeek Corona cijfers rivm en GGD Hilvarenbeek
Het werkelijke aantal besmettingen met covid-19 in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Hilvarenbeek in enkele gevallen niet op de hoogte is van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Onderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden een paar dagen later gemeld. Waardoor het kan zijn dat eerdere gegevens later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona (covid-19) Hilvarenbeek
Het daadwerkelijke aantal doden in Hilvarenbeek door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke gegevens kunnen afwijken, aangezien niet alle overledenen getest worden op het virus.

Corona virus in Riool Hilvarenbeek

Het aantal gemeten corona deeltjes in Hilvarenbeek is 494. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus deeltjes in Hilvarenbeek van één week te delen door het aantal water testen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Hilvarenbeek, RWZI zuivert afvalwater en meet waterkwaliteit van het afvalwater in Hilvarenbeek.

Corona afvalwater Hilvarenbeek rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona cijfers en nieuws internationaal. Op deze pagina lees je de wereldwijde corona cijfers

Vragen over COVID-19 Hilvarenbeek

Er zijn in Hilvarenbeek enorm veel vragen rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeten in regio Hilvarenbeek

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de (COVID-19) corona-teller kun je exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona Hilvarenbeek. Klik hier voor gemeente Hilvarenbeek

Hoe kan ik me laten testen op covid-19 in regio Hilvarenbeek?

Voor een coronatest met klachten in Hilvarenbeek kun je gratis terecht bij coronateststraten van de GGD Hilvarenbeek. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf oktober 2021 bestaat bestaat PCR-testen via testenvoorjereis.nl niet meer, vind op PCR test Hilvarenbeek waar je een test kunt kopen voor je reis in Hilvarenbeek.

Actuele maatregelen tegen het coronavirus Hilvarenbeek

Aantal Corona virus besmettingen in hilvarenbeek COVID 19

Ga naar tot wanneer avondklok en maatregelen waaronder: wanneer is corona weg, nieuwe corona maatregelen nederland, coronaregels Hilvarenbeek. De basisregels in Hilvarenbeek blijven van kracht:

  • Niezen en hoesten doe je enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk thuis zoveel dit mogelijk is
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 150 cm (twee armlengtes) afstand van andere mensen
  • Blijf helemaal binnen als je verkoudheidsklachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C

De laatste Corona nieuws berichten uit de buurt

Data Bronnen voor corona

Gebruikte bronnen vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie