Coronavirus in Goirle Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Goirle 3 mensen positief getest op het coronavirus. Hiervan zijn er 0 mensen opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus (covid-19) in Goirle. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Goirle per 100.000 inwoners komt neer op 12.

Coronacijfers Goirle vandaag, 20 mei

Coronavirus besmettingen* 3
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden door COVID-19 44
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 92% / 91%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In Nederland zijn er totaal 8.074.147 Besmettingen met corona. Hiervan zijn er 109.562 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 21 mei geeft het RIVM Goirle nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Goirle

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Goirle van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Besmettingen met Corona.

Kaart Besmettingen Goirle
kaart van Goirle - corona-teller.nl - Coronavirus Goirle Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Goirle
Ziekenhuisopnames Goirle - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Noord Brabant

Overzicht Steden en Dorpen in Gemeente Goirle

Laatste Cijfers COVID-19:

Hieronder vind u verschillende gegevens over coronavirus (covid-19) gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn gevisualiseerd in diagrammen die van dag op dag de gegevens tonen. Wees je er bewust van dat sommige voorvallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze data wordt achteraf beoordeeld, hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde corona virus besmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Goirle

Aantal besmettingen Goirle grafiek Coronavirus Goirle Covid-19 Cijfers
Het werkelijke aantal coronabesmettingen in Goirle ligt hoger, omdat niet iedereen getest wordt.

Corona virus patiënten in ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal personen in het ziekenhuis opgenomen voor corona.

Grafiek ziekenhuis opnames Goirle

Ziekenhuis opnames Goirle Corona cijfers rivm en GGD Goirle
Het werkelijke aantal besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Goirle in sommige gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een ziekenhuis opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Hieronderstaande diagram laat het aantal gemelde overleden coronavirus (covid-19) patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona (covid-19) overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden bijgesteld.

aantal doden coronavirus (covid-19) in Goirle
Het daadwerkelijke aantal doden in Goirle door corona (covid-19) ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het blauw is het aantal overleden mannen te zien en in het violet het aantal overleden vrouwen.

Doden coronavirus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat werkelijke data kan afwijken, aangezien niet alle overledenen worden getest op corona.

Corona in Riool Goirle

Het aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Goirle is 170. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Goirle van één week te delen door het aantal coronatesten. De cijfers zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Goirle, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Goirle.

Corona afvalwater Goirle rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Besmettingen met Corona Nieuws van heel de wereld. Op dit webadres staan de internationale corona cijfers

Vragen over COVID-19 Goirle

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het coronavirus hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er regio Goirle

Vandaag zijn 3 positief getesten personen in Staphorst (20 mei). Op de coronavirus-kaar bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 in Goirle. Klik hier voor corona (COVID-19) kaart van gemeente Goirle

Hoe kan ik me laten testen in Goirle?

GGD Goirle heeft een testlocatie in de regio Goirle, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Wil je testen voor vakantie in Goirle? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. Wij verwijzen je naar PCR test Goirle, dit is een pagina met alle testlocaties in Goirle met reisdocument.

Huidige maatregelen tegen COVID-19 omgeving Goirle

Aantal Corona besmettingen in goirle COVID 19

Lees mondkapjes horeca personeel en maatregelen zoals: avondklok nederland tot wanneer, wanneer gaan de restaurants open. NatuurlijkGoirle blijven de basisregels in Goirle effectief tegen verspreiding:

  • Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis en werk thuis als dat kan
  • Ga je naar buiten? Behoud dan 1,5m (twee armlengtes) afstand van andere mensen
  • Kom niet uit huis als je verkoudheidsklachten hebt: verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

De laatste Coronavirus nieuws berichten uit de buurt

Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u e-mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie