KAART Noord Macedonië Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (04-07-2022) zijn er in Noord Macedonië, 314,211 mensen positief getest op het coronavirus (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 9,327 overleden in Noord Macedonië aan corona. Gelukkig zijn er ook al 303,989 inwoners hersteld van corona (covid-19). Corona cijfers worden ververst op 05 juli

Laatste Statistieken coronavirus in Noord Macedonië 04 juli:

Land Noord Macedonië
Positief getest 314,211
Aantal Doden 9,327
Hersteld 303,989
Actieve gevallen 895
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 04 juli 2022

Kaart coronavirus Noord Macedonië vandaag

U bent opzoek een kaart van Noord Macedonië? Corona Teller bied hieronder actuele plattegronden aan van Noord Macedonië, met daarop toeristische bezienswaardigheden, nieuws van vandaag en nog veel meer!

Realtime Covid-19 Kaart Noord Macedonië oranje zones

U vind hieronder een landkaart van de aantallen coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Noord Macedonië:

Noord Macedonië regio’s landkaart

Kaart Noord Macedonië besmettingen, Coronavirus Doden, Reisadvies Noord Macedonië en vandaag

Vakantie naar Noord Macedonië mogelijk?

Op vakantie naar Noord Macedonië coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Noord Macedonië geen mogelijkheid. Inmiddels zijn de maatregelen in Noord Macedonië versoepeld. En is vakantie ondanks het covid-19 virus in veel landen weer mogelijk. Let wel op de lokale corona maatregelen in Noord Macedonië. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Noord Macedonië of een ander land.

Veel gestelde vragen over coronavirus in Noord Macedonië

Er zijn in Noord Macedonië enorm veel vragen over het coronavirus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

🌴 Kan ik een vakantie boeken naar Noord Macedonië?

Door coronavirus was op vakantie naar Noord Macedonië in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Noord Macedonië mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Vakantieadvies Noord Macedonië en bekijk ook direct organisaties die deze ‘corona vakanties’ organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er geteld in Noord Macedonië

Op onze coronavirus kaart kunt u precies zien hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in Noord Macedonië:

Klik hier voor coronabesmettingen kaart van Noord Macedonië

🤧 Hoe kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Noord Macedonië?

Als je wilt reizen naar Noord Macedonië heb je een negatief COVID-19 testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve coronavirus testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Coronavirus PCR Test Noord Macedonië + reisdocument. Deze kaart benoemd meer dan 2500+ coronavirustest locaties door het hele land!

🧼 Hoe kan ik me beschermen tegen coronavirus in Noord Macedonië

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere dingen die je kunt doen tegen COVID-19 zijn:

  • Hoesten en niezen in de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf zoveel mogelijk binnen huis en werk vanuit huis
  • Moet je toch buiten komen? Houd dan minimaal anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van andere personen
  • Ben je ziek blijf dan binnen!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie