10 procent van de mensen die in het voorjaar corona gehad hebben, hebben nog steeds klachten. Hoe kan dit?

Sinds een aantal maanden heeft heel de wereld last van de effecten van het coronavirus. Er zijn allerlei verschillende sectoren waar het virus ontzettend veel economische schade veroorzaakt. Echter, waarom worden al deze maatregelen genomen? Het grootste gedeelte van de maatregelen wordt genomen omdat veel mensen er erg slecht aan toe zijn als zij het coronavirus hebben. Er zijn zelfs mensen waarbij deze klachten meer dan drie weken aanhouden.

corona

Klachten van het coronavirus

Mensen die langer dan drie weken klachten hebben van het coronavirus, kunnen terecht bij C-support. Zij kunnen ervoor zorgen dat deze patiënten zo snel mogelijk aan hun klachten afkomen. De meest gehoorde klachten na afloop van het coronavirus bestaan voornamelijk uit vermoeidheid en longklachten. Helaas kan dit vervelende gevolgen hebben in het dagelijkse leven.

Dagelijks ontzettend vermoeid

Helaas hebben ontzettend veel mensen last van de nasleep van dit virus. Niet alleen mensen die ernstig ziek geworden zijn krijgen last van longklachten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ontzettend veel verschillende mensen last hebben van deze langdurige klachten. Gelukkig kunnen zij nu terecht bij het C-support voor extra steun. Echter, C-support biedt geen directe medische behandelingen. Zij koppelen de patiënten terug naar de zorgadviseur en daarnaast ook nog naar een medische adviseur. Dit doen zij om ervoor te zorgen dat iedereen een persoonlijke behandeling krijgt.

corona

Corona patiënten kunnen waarschijnlijk van hun klachten afkomen

De kan is groot dat corona patiënten die al langer last hebben van de verschillende klachten, hier ooit nog vanaf afkomen. Tenminste, dit is een inschatting van huisarts Burgers. Hij is voorzichtig optimistisch en heeft er vertrouwen is dat mensen door middel van deze betere begeleiding van hun klachten af komen.

Landkaart van Nederland Coronavirus – Live Nieuws Update(s)

De oprichting van C-support

In het jaar 2013 had heel Nederland last van de vervelende ziekte Q-koorts. Ook deze ziekte heeft veel voeten in aarde gehad. Hierdoor hebben veel mensen langdurige klachten overgehouden aan deze vervelende ziekte. Doordat ook veel patiënten van Q-koorts langdurige klachten overgehouden hebben aan deze ziekte, is het Q-Support opgericht. Dit is nu dus ook gedaan voor patiënten van het coronavirus, het zogehete C-support.

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie