Gordon met corona klachten uit Zuid-Afrika bij finale K2 zoekt K3

Gordon vliegt zaterdag ‘zwetend en verkouden’ van een Feestje in Zuid-Afrika naar België. Gordon is presentator van talentenshow K2 zoekt K3. Op socialmedia verbazen mensen zich dat Gordon zonder de verplichte corona-quarantaine van 10 dagen in een volle tv-studio gaat presenteren.

Zeer besmettelijke Zuid-Afrikaanse variant

nieuwe variant coronavirus in Zuid-Afrika

Deze verplichte corona-lockdown is er niet voor niks. Op dit moment heerst er voornamelijk in Zuid-Afrika een zeer variant die onderzoekers niet eerder zagen. De Zuid-afrikaanse coronavariant is zéér besmettelijk en ook zéér onvoorspelbaar aangezien deze op 26 punten afwijkt van eerder ontdekte varianten.

Of Gordon besmet is geraakt met de coronavirus variant uit Zuid-afrika is onbekend. Gordon heeft zich ondanks zijn klachten naar ons weten nog niet laten testen. Het management wil niet reageren op vragen vanuit de media.

Gordon en het coronavirus

Het is erg opmerkelijk dat Gordon zo roekeloos om lijkt te gaan met de regels is opvallend. In het begin van de coronapandemie riep Gordon mensen op zich te houden aan de maatregelen. Hij gaf ook aan erg bang te zijn voor het virus aangezien hij in de risicogroep valt.

Bejaardentehuis

Maar gordon raakte ook al eerder in opspraak door besmet met corona mensen te bezoeken. Eerder werd gordon positief getest op corona één na een bezoek aan een bejaardentehuis. Hierbij vertelden ooggetuigen dat Gordon duidelijk ziek naar het bejaardethuis naar binnen ging. Gordon noemde deze beschuldigingen “een smerig leugenachtig stuk”. Hij had namelijk helemaal geen klachten.

K2 zoekt k3

K2 zoekt k3 is een Belgische talentenshow waarin een vervanger wordt gezorgd voor Klaasje die eerder dit jaar besloot te stoppen met K3.

Kijk finale K2 zoekt k3

Wil je zien hoe Gordon met duidelijke corona symptomen de finale van de show presenteert? Hieronder zie je de highlights van de Final van K2 zoekt K3.

De volledige aflevering kun je terugzien op kijk.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie