sportband kopen voor hardlopen

Zeker in deze pandemie tijd is er niets zo prettig als lekker een rondje hardlopen. Even weg van huis en helemaal alleen in je element. Hardlopen is namelijk niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Veel mensen gebruiken hardloop-apps om een trainingsschema op te stellen, geïnstrueerd én gemotiveerd te worden tijdens het hardlopen en om bij te houden hoeveel calorieën zij verbranden. Een smartphone is dus een geweldige accessoire voor de hardloper, maar waar laat je deze eigenlijk? Het antwoord is simpel: in een speciale sportarmband voor de smartphone natuurlijk. 

Smartphones zijn vrij kwetsbare apparaten. Door alle moderne techniek die erin is verwerkt, kunnen zij al na één flinke klap gaan haperen of zelfs helemaal dienstweigeren. Het is dan natuurlijk helemaal uitkijken als je je smartphone tijdens het sporten mee wilt nemen. Door de schokken kan hij gemakkelijk beschadigen en ook is er het risico dat hij uit je zak valt. Een sportarmband is daarom de ideale oplossing voor de sporter. Met een sportarmband houd je je smartphone schade vrij en kun je toch blijven genieten van je favoriete muziek tijdens het sporten of je prestaties bijhouden met een sport-app.

Een sportarmband is een simpele armband die je om je arm kunt bevestigen. Je smartphone kun je vervolgens eenvoudig in de speciaal hiervoor gemaakte beschermende ruimte van de sportarmband klikken of schuiven. Zo is je smartphone optimaal beschermd tegen alle horten en stoten die met het hardlopen en andere sporten gepaard gaan.

De sportarmbanden zijn bovendien zo ontwikkeld dat zij niet in de weg zitten tijdens het sporten. Zij irriteren niet en zijn zo verstelbaar dat je nooit bang hoeft te zijn dat hij afzakt of juist te strak zit. Je merkt dus vrijwel niet dat u de sportarmband draagt en toch kun je zonder zorgen genieten van je smartphone. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je smartphone onder het zweet komt te zitten, de sportarmband is namelijk vochtafstotend. Zo voorkomt je vochtschade aan je toestel. Een sportarmband is daarbij makkelijk te wassen zodat hij voor elke sportbeurt helemaal fris is. Dus als u zonder problemen wilt sporten is er maar één mogelijkheid; de sportarmband voor de smartphone. Wij hebben een aantal goede en vooral betrouwbare opties op een rijtje gezet.

Nike | Lean Arm Band Telefoonhouder

Voor alle beginnende hardlopers die liever niet te veel opvallen.

Adidas | Sportarmband Universeel

Deze universele optie van Adidas is een goede keus voor elke hardloper. Deze armband sluit goed aan om je arm en heeft een extra vakje voor je sleutel, ideaal!

Flipbelt

Ben je geen fan van een armband tijdens het lopen. De befaamde FlipBelt is het antwoord. Deze band doe je makkelijk om je middel en heeft plaats voor veel meer dan alleen je telefoon.

Gato XL

Deze Gato XL is geschikt voor de grotere telefoons. Daarnaast neem je ook makkelijk je ID-kaart of sleutel mee in het aparte vakje.

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Tags

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie