Coronavirus in Aalsmeer Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Er zijn in Aalsmeer 10 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met corona (covid-19) in Aalsmeer. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Aalsmeer per 100.000 mensen komt neer op 31.

Coronacijfers Aalsmeer vandaag, 04 juli

covid-19 besmettingen* 10
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden 31
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 86% / 85%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

Totaal zijn er in Nederland 8.190.250 inwoners besmet met het coronavirus. Hiervan zijn er 111.738 in een ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de landelijke cijfers, 05 juli geeft het RIVM Aalsmeer nieuwe cijfers uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Aalsmeer

Kaarten van Coronavirusdashboard Aalsmeer van de Rijksoverheid met het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Aalsmeer
kaart van Aalsmeer - corona-teller.nl - Coronavirus Aalsmeer Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Aalsmeer
Ziekenhuisopnames Aalsmeer - Kaart Corona Dashboard

Wij hebben ook een kaart van Besmettingen met Corona in Provincie Noord Holland

Welke Plaatsen zijn er in Gemeente Aalsmeer?

Laatste cijfers COVID-19:

Hieronder vind u meerdere statistieken over corona gemeld door het GGD. Deze cijfers zijn uitgebeeld in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat enige gevallen pas een paar dagen later later worden gemeld aan het GGD. Deze data wordt achteraf beoordeeld, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden bijgesteld.

Aan GGD gemelde coronavirus besmettingen

Deze diagram toont het aantal coronavirus patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Aalsmeer

Aantal besmettingen Aalsmeer grafiek Coronavirus Aalsmeer Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Aalsmeer ligt hoger, omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Coronavirus patiënten opgenomen in het ziekenhuis

Deze diagram toont het aantal corona virus patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Aalsmeer

Ziekenhuis opnames Aalsmeer Corona cijfers rivm en GGD Aalsmeer
Het daadwerkelijke aantal corona virus besmettingen in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Aalsmeer in sommige gevallen niet op de hoogte is van een ziekenhuis opname wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan corona (covid-19) per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden corona virus patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

aantal doden coronavirus (covid-19) regio Aalsmeer
Het daadwerkelijke aantal doden in Aalsmeer door corona ligt hoger, aangezien niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen coronavirus (covid-19)

In het violet het aantal overleden vrouwen en in het blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona virus leeftijd en geslacht
Let op werkelijke cijfers kunnen afwijken, omdat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Corona virus in Riool Aalsmeer

Het aantal gemeten coronavirus deeltjes in Aalsmeer is 1.327. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Aalsmeer van één week te delen door het aantal water metingen. De statistieken zijn afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Aalsmeer, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Aalsmeer.

Corona afvalwater Aalsmeer rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen Nieuws internationaal. Op dit webadres leest u de wereldwijde cijfers en nieuws over coronavirus (covid-19)

Vragen over corona Aalsmeer

Er zijn in Aalsmeer enorm veel vragen over het coronavirus hieronder beantwoorden we enkele vragen.

Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in in Aalsmeer

Vandaag zijn 10 positief getesten personen in Staphorst (04 juli). Op de coronavirus-teller bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met COVID-19 Aalsmeer. Bekijk COVID-19 kaart gemeente Aalsmeer

Hoe kan ik me laten testen op covid-19 in de regio Aalsmeer?

GGD Aalsmeer heeft meerdere teststraten in de buurt van Aalsmeer, hier kun je gratis testen met klachten. Testen voor vakantie omgeving Aalsmeer? Vanaf oktober 2021 kost testen voor je reis geld. We verwijzen je naar PCR test Aalsmeer, dit is een pagina met alle testlocaties in Aalsmeer geschikt voor reizen.

Coronavirus-maatregelen omgeving Aalsmeer

Aantal Corona besmettingen in aalsmeer COVID 19

Lees restaurants dicht corona en coronavragen zoals: auto regels corona, avondklok wanneer, persconferentie 21 april tijdstip, nieuwe maatregelen corona 31 maart. De basisregels in Aalsmeer blijven effectief tegen verspreiding:

  • Schud geen handen
  • Niezen en hoest doe je enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf binnen huis; werk vanuit huis zoveel dit mogelijk is
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Ben je buiten? Houd dan minimaal 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van elkaar
  • Heb je last van loopneus, verhoging tot 38 graden C, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn? Blijf ten alle tijden binnen!

De laatste Coronavirus nieuws berichten uit de omgeving

Data Bronnen voor corona

De bronnen die gebruikt zijn voor dit bericht vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie