KAART Syrië Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (02-07-2022) zijn er in Syrië, 55,929 inwoners positief getest op corona. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 3,150 overleden in Syrië aan corona. Gelukkig zijn er ook al 52,759 corona patiënten hersteld van het coronavirus (covid-19). Corona cijfers worden ververst op 03 juli

Laatste Statistieken corona in Syrië 02 juli:

Land Syrië
Positief getest 55,929
Aantal Doden 3,150
Hersteld 52,759
Actieve gevallen 20
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 02 juli 2022

Kaart corona (covid-19) in Syrië vandaag

U bent opzoek een kaart van Syrië? Corona Teller bied op deze pagina realtime plattegronden aan van Syrië, met daarop mooie vakantie bestemmingen, laatste nieuws en nog veel meer!

Live Covid-19 Kaart Syrië oranje zones

Hieronder vind u een overzicht van de corona besmettingen, doden en departementen in Syrië:

Kaart regio’s Syrië

Kaart Syrië aantal inwoners besmet, Corona virus Doden aantallen, Reisadvies Syrië en informatie

Vakantie naar Syrië mogelijk?

Op vakantie naar Syrië coronavirus

Door de uitbraak van corona was op vakantie gaan naar Syrië geen optie. Gelukkig zijn de corona maatregelen in Syrië versoepeld. Hierdoor is vakantie vieren tijdens de corona epidemie in veel landen weer mogelijk. Let wel op de corona maatregelen in Syrië. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Syrië of een ander land.

FAQ over coronavirus in Syrië

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik op vakantie naar Syrië?

Door coronavirus was op vakantie naar Syrië in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Syrië mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Reisadvies Syrië en vind daar ook de organisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel coronabesmettingen zijn er geteld in Syrië

Op onze COVID-19 kaart kunt u precies zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus Syrië:

Klik hier voor Syrië

🤒 Hoe kan ik me laten testen op het corona virus in Syrië?

Wanneer je opreis gaat naar Syrië heb je een negatieve coronavirustest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve coronavirus testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Syrië incl. reisverklaring. Deze kaart heeft meer dan 80+ coronavirus testlocaties door héél Nederland!

🧼 Hoe bescherm ik mezelf tegen COVID-19 in Syrië

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere maatregelen die je kunt nemen tegen COVID-19 zijn:

  • Hoest en nies doe je enkel in de binnenzijde van je elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen huis; werk vanuit huis als dat kan
  • Moet je toch naar buiten? Houd dan 150 centimeter (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Blijf helemaal thuis als je één van de volgende klachten hebt: loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie