KAART Turks- en Caicoseilanden Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (04-07-2022) zijn er in Turks- en Caicoseilanden, 6,219 mensen positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 4 corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 36 overleden in Turks- en Caicoseilanden aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al 6,131 inwoners hersteld van corona (covid-19). Corona statistieken worden geupdate op 05 juli

Statistieken coronavirus aantal besmettingen in Turks- en Caicoseilanden 04 juli:

Land Turks- en Caicoseilanden
Positief getest 6,219
Aantal Doden 36
Hersteld 6,131
Actieve gevallen 52
Kritische toestand 4
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 04 juli 2022

Kaart Corona in Turks- en Caicoseilanden vandaag

Opzoek naar een kaart van Turks- en Caicoseilanden? Corona Teller bied op onze website actuele plattegronden aan van Turks- en Caicoseilanden, met daarop toeristische bezienswaardigheden, nationaal nieuws en meer!

Realtime Covid-19 Kaart Turks- en Caicoseilanden oranje zones

Je vind hieronder een overzicht van de aantallen coronavirus besmettingen, doden en departementen in Turks- en Caicoseilanden:

Turks- en Caicoseilanden streken kaart

Kaart Turks- en Caicoseilanden aantal besmettingen, Corona Doden aantallen, Reisadvies Turks- en Caicoseilanden en Lokaal nieuws

Vakantie naar Turks- en Caicoseilanden mogelijk?

Op vakantie naar Turks- en Caicoseilanden coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Turks- en Caicoseilanden niet mogelijk. Sinds kort zijn de corona maatregelen in Turks- en Caicoseilanden versoepeld. En is op vakantie gaan ondanks de corona epidemie in de meeste landen weer mogelijk. Let wel op de lokale corona maatregelen in Turks- en Caicoseilanden. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Turks- en Caicoseilanden of een andere vakantiebestemming.

Veel gestelde vragen over corona in Turks- en Caicoseilanden

Wij merken dat er veel vragen zijn over het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen:

🌴 Kan ik een vakantie boeken naar Turks- en Caicoseilanden?

Door corona was op vakantie naar Turks- en Caicoseilanden in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Turks- en Caicoseilanden mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Turks- en Caicoseilanden en vind daar ook direct organisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeld in Turks- en Caicoseilanden

Op onze COVID-19 kaart kunt u exact zien hoeveel mensen er positief getest zijn met corona Turks- en Caicoseilanden:

Klik hier voor Turks- en Caicoseilanden

😷 Hoe kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Turks- en Caicoseilanden?

Voor reizen naar Turks- en Caicoseilanden heb je een negatieve coronatest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Coronavirus PCR Test Turks- en Caicoseilanden + reisverklaring. Ons overzicht toont meet dan 60+ COVID-19 testlocaties door heel het land!

🤲 Hoe bescherm ik me tegen corona in Turks- en Caicoseilanden

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere handeling die je kunt doen zijn:

  • Geen handen schudden
  • Hoesten en niezen doe je alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis en werk uit huis als dat kan
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Ben je buiten? Houd dan 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van andere personen
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn? Blijf ten alle tijden thuis!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie