KAART Verenigde Arabische Emiraten Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op dit moment (04-07-2022) zijn er in Verenigde Arabische Emiraten, 951,196 inwoners positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 2,319 overleden in Verenigde Arabische Emiraten aan het coronavirus (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 931,446 patiënten hersteld van het coronavirus. Corona statistieken worden geupdate op 05 juli

Laatste Statistieken coronavirus aantal besmettingen in Verenigde Arabische Emiraten 04 juli:

Land Verenigde Arabische Emiraten
Positief getest 951,196
Aantal Doden 2,319
Hersteld 931,446
Actieve gevallen 17,431
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 04 juli 2022

Kaart coronavirus (covid-19) Verenigde Arabische Emiraten vandaag

U bent opzoek een kaart van Verenigde Arabische Emiraten? Wij tonen hieronder relevante plattegronden aan van Verenigde Arabische Emiraten, met daarop mooie vakantie bestemmingen, laatste nieuws en nog veel meer!

Live Covid-19 Kaart Verenigde Arabische Emiraten rode zones

Hieronder vind je een landkaart van de aantallen coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Verenigde Arabische Emiraten:

Verenigde Arabische Emiraten gebieden landkaart

Landkaart Verenigde Arabische Emiraten besmettingen, Coronavirus Doden, Reisadvies Verenigde Arabische Emiraten en lokaal

Vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten mogelijk?

Op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten coronavirus

Door de epidemie van corona was op vakantie gaan naar Verenigde Arabische Emiraten geen optie. Sinds kort zijn de corona maatregelen in Verenigde Arabische Emiraten versoepeld. Hierdoor is op vakantie gaan tijdens de corona epidemie in veel landen weer mogelijk. Let wel op de corona maatregelen in Verenigde Arabische Emiraten. Wees daarom goed op de hoogte voor u op vakantie gaat naar Verenigde Arabische Emiraten of een andere vakantiebestemming.

FAQ over COVID-19 in Verenigde Arabische Emiraten

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het corona hieronder 4 veel gestelde vragen:

🌴 Kan ik een vakantie boeken naar Verenigde Arabische Emiraten?

Door corona was op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Verenigde Arabische Emiraten en vind daar ook de reisorganisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel besmettingen met corona zijn er gemeld in Verenigde Arabische Emiraten

Op onze corona kaart kunt u precies zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus in Verenigde Arabische Emiraten:

Klik hier voor Verenigde Arabische Emiraten

🤧 Waar kan ik me laten testen op covid-19 in Verenigde Arabische Emiraten?

Voor reizen naar Verenigde Arabische Emiraten heb je een negatieve coronavirustest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronavirustest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een COVID-19 PCR Test Verenigde Arabische Emiraten met reisdocument. Dit overzicht benoemd meer dan 60+ coronatest locaties door heel het land!

🧴 Hoe kan ik me beschermen tegen coronavirus in Verenigde Arabische Emiraten

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere handeling die je kunt doen zijn:

  • Niezen en hoesten enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Geen handen schudden
  • Blijf binnen en werk thuis als dat kan
  • Ben je buiten? Behoud dan minimaal 1,5m (dit zijn 2 armlengtes) afstand van anderen
  • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden C? Blijf ten alle tijden thuis!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie