KAART Verenigde Arabische Emiraten Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (31-08-2022) zijn er in Verenigde Arabische Emiraten, 1,014,899 mensen positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn op dit moment in kritische toestand. Er zijn ook 2,341 overleden in Verenigde Arabische Emiraten aan corona. Gelukkig zijn er ook al 993,740 patiënten hersteld van het coronavirus (covid-19). Corona cijfers worden ververst op 01 september

Laatste cijfers corona besmettingen in Verenigde Arabische Emiraten 31 augustus:

Land Verenigde Arabische Emiraten
Positief getest 1,014,899
Aantal Doden 2,341
Hersteld 993,740
Actieve gevallen 18,818
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart corona virus in Verenigde Arabische Emiraten vandaag

U zoekt een kaart van Verenigde Arabische Emiraten? Wij bieden u up to date plattegronden aan van Verenigde Arabische Emiraten, met daarop toeristische bezienswaardigheden in Verenigde Arabische Emiraten, nationaal nieuws en nog veel meer!

LIVE Corona Kaart Verenigde Arabische Emiraten zones

Hieronder vind je een overzicht van het aantal coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Verenigde Arabische Emiraten:

Verenigde Arabische Emiraten departementen kaart

Kaart Verenigde Arabische Emiraten aantal besmettingen, Corona virus Doden, Reisadvies Verenigde Arabische Emiraten en regio nieuws

Vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten mogelijk?

Op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten coronavirus

Door de epidemie van corona was op vakantie gaan naar Verenigde Arabische Emiraten niet mogelijk. Inmiddels zijn de maatregelen in Verenigde Arabische Emiraten versoepeld. Hierdoor is reizen tijdens het virus in veel landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de corona maatregelen in Verenigde Arabische Emiraten. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Verenigde Arabische Emiraten of een ander land.

Veel gestelde vragen over COVID-19 in Verenigde Arabische Emiraten

Er zijn in Verenigde Arabische Emiraten enorm veel vragen over het corona hieronder 4 veel gestelde vragen:

⛱️ Kan ik op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten?

Door coronavirus was op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Reisadvies Verenigde Arabische Emiraten en vind daar ook direct organisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er gemeld in Verenigde Arabische Emiraten

Op onze COVID-19 kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus in Verenigde Arabische Emiraten:

Klik hier voor Verenigde Arabische Emiraten

🤧 Hoe kan ik me voor een corona test aanmelden in Verenigde Arabische Emiraten?

Als je wilt reizen naar Verenigde Arabische Emiraten heb je een negatief corona testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronatest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Verenigde Arabische Emiraten met reisverklaring. Ons overzicht heeft meer dan 150+ pcr testlocaties door heel het land!

👏 Hoe kan ik me beschermen tegen coronavirus in Verenigde Arabische Emiraten

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere dingen die je kunt doen tegen het coronavirus zijn:

  • Niezen en hoest alleen in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Schud geen handen
  • Blijf binnen huis; werk vanuit huis zoveel dit mogelijk is
  • Kom je toch buiten? Behoud dan meer dan 1,5m afstand van elkaar
  • Heb je last van keelpijn, lichte hoest, loopneus, verhoging tot 38 graden C of neusverkoudheid? Blijf ten alle tijden thuis!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie