Aantal Corona besmettingen Uganda

Op het moment van publiceren (06-05-2021) zijn er in Uganda, 42,102 mensen positief getest op het coronavirus. Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. 24 corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 343 overleden in Uganda aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al 41,652 corona patiënten hersteld van het coronavirus. Corona statistieken worden ververst op 07 mei

Online Testen via Corona-teller.nl

Statistieken covid-19 virus in Uganda 06 mei:

Land Uganda
Positief getest 42,102
Aantal Doden 343
Hersteld 41,652
Actieve gevallen 107
Kritische toestand 24
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 06 mei 2021

Kaart corona virus in Uganda vandaag

U zoekt een landkaart van Uganda? Wij bieden u hieronder up to date plattegronden aan van Uganda, met daarop toeristische bezienswaardigheden, Uganda nieuws en nog veel meer!

Live Coronavirus Kaart Uganda oranje zones

Je vind hieronder een landkaart van de coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Uganda:

Corona-teller.nl

Uganda gebieden kaart

Landkaart Uganda besmettingen, Corona virus Doden, Reisadvies Uganda en vandaag

Vakantie naar Uganda mogelijk?

Op vakantie naar Uganda coronavirus

Door de epidemie van het coronavirus was op vakantie gaan naar Uganda geen optie. Inmiddels zijn de maatregelen in Uganda versoepeld. En is vakantie in 2021 ondanks het coronavirus in de meeste landen weer mogelijk. Let wel op de lokale corona maatregelen in Uganda. Wees daarom goed op de hoogte voor u op vakantie gaat naar Uganda of een ander land.

Online Afspraak maken via Corona-teller.nl

Reisadvies Uganda | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Laatst gewijzigd op: 14-04-2021 | Nog steeds geldig op: 06-05-2021

Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Lees het hele reisadvies. In de 2e week van mei is de beëdiging van de president. In de aanloop naar dit moment kan in en rondom Kampala onrust en geweld toenemen. Dat kan ook in andere steden van het land voorkomen. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’. Voor informatie over de veiligheidssituatie, zie de rubriek ‘Veiligheidsrisico’s’.

Corona-teller.nl

Reischecklist Uganda

Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie
 • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Maak Uganda favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort.
 • Volg het ministerie van Buitenlandse Zaken op Twitter via @247BZ.
 • U kunt zich ook gratis registreren bij de ambassade.
Reisdocumenten & visa
 • Als u naar Uganda reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. 
 • Bij aankomst in Uganda moet uw reisdocument nog minimaal 6 maanden geldig zijn.
 • Voor Uganda heeft u een visum nodig. Deze moet u online aanvragen. Zorg ervoor dat u uw visumaanvraag ruim op tijd indient. Het proces duurt minimaal 2 weken.
 • Reist u alleen met minderjarige kinderen? Check dan welke documenten u nodig heeft en neem die mee. Zo voorkomt u lange wachttijden bij grenscontroles.
 • Zorg voor een geldig rijbewijs als u in Uganda een motorvoertuig wilt huren en/of besturen. Check of u in Uganda een internationaal rijbewijs nodig heeft.
Reisverzekering
 • Sluit een goede reisverzekering af die de extra kosten dekt van bijvoorbeeld repatriëring en ziekenhuisopname. Uw basiszorgverzekering vergoedt deze kosten niet altijd 100 procent. Denk ook aan wat u van plan bent te gaan doen: voor sommige (extreme) sporten is bijvoorbeeld een extra verzekering nodig.
 • Zet het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw reisverzekeraar in uw telefoon.
Geld en mobiele telefoon
 • Zorg dat u genoeg financiële middelen heeft om onverwachte situaties tijdens uw reis op te vangen (denk aan vertraging).
 • Zorg dat u meerdere betaalmiddelen meeneemt naar Uganda. Bijvoorbeeld contant geld én een pinpas of creditcard.
 • Zet het telefoonnummer van uw bank in uw telefoon. U heeft het nodig als u uw bankpas wilt blokkeren in geval van verlies of diefstal.
 • Check bij uw provider wat de kosten zijn van mobiel bellen en datagebruik buiten de EU. Het kan handig zijn om een Ugandese simkaart of een buitenlandpakket aan te schaffen.
 • Controleer of uw bankpas geactiveerd is voor pinnen buiten Europa.
Gezondheid
Thuisblijvers
 • Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers en laat ze weten wat uw reisplannen zijn.
 • Maak goede afspraken met het thuisfront over uw bereikbaarheid.
 • Geef thuisblijvers een kopie van uw reisdocumenten, vaccinatieboekje, creditcard en verzekeringsgegevens. Bewaar deze kopieën zelf ook op een veilige plek online.
 • Geef thuisblijvers ook het IMEI nummer van uw telefoon: in geval van nood kan uw mobiele provider daarmee uw telefoon terugvinden of blokkeren. De makkelijkste manier om dit nummer te achterhalen: *#06# intoetsen op uw telefoon. Daarna verschijnt het nummer op uw scherm.
 • Zet het nummer van uw contactpersoon in geval van nood als ICE-nummer in uw telefoon. Dan kunnen hulpdiensten zonder uw telefoon te hoeven ontgrendelen, contact opnemen met deze persoon. Lees hoe u een ICE-nummer instelt.
Niet meenemen
 • Neem geen drugs mee naar Uganda. In veel landen staan er hoge straffen op het bezit en het gebruik van drugs. Dit geldt ook voor softdrugs.
 • Laat waardevolle spullen (zoals sieraden) zoveel mogelijk thuis.
 • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane: dan weet u wat u wel en niet mag terug nemen naar Nederland (denk aan souvenirs, namaakartikelen, koralen en dierlijke producten).

Veiligheidsrisico’s

Oranje: alleen noodzakelijke reizen

De lokale overheid neemt maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen kunnen elkaar snel opvolgen.

Er zijn in Uganda veiligheidsrisico’s die afwijken van wat u in Nederland gewend bent. Bereid u goed voor op deze risico’s en let extra op.

Terrorisme

Wereldwijd is een verhoogd risico op terroristische activiteiten. Ook in Uganda is dit risico aanwezig.

Wees alert in heel Uganda op drukbezochte plekken zoals winkelcentra, het vliegveld, hotels en op plaatsen waar veel mensen komen.

Vermijd demonstraties en grote menigten. Volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op. Blijf op de hoogte. Volg bijvoorbeeld ook het nieuws in de (lokale) media.

Criminaliteit

Door het coronavirus en en ook over het verloop van de verkiezingen van januari 2021 is er onvrede in het land. Er is meer criminaliteit en er komen meer inbraken en berovingen voor waarbij fysiek geweld wordt gebruikt.

Regelmatig stelen criminelen iets uit een auto. Het gaat dan vooral om tassen, laptops en telefoons. Dit gebeurt meestal bij geparkeerde auto’s of als een auto voor een stoplicht of in de file staat. Blijf altijd waakzaam en houd de deuren van de auto altijd op slot en de ramen dicht als u rijdt.

In Uganda komt het voor dat in cafés en bars verdovende middelen in drankjes van bezoekers gestopt worden.

Neem voor uw veiligheid de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Houd u aan de avondklok en ga niet na zonsondergang de straat op. Ook niet om te reizen.
 • Wees ook overdag op uw hoede en loop niet alleen over straat. Overdag vinden de meeste overvallen plaats.
 • Vermijd sloppenwijken.
 • Draag geld, creditcards en andere waardevolle documenten onopvallend op uw lichaam. Bijvoorbeeld in een heuptasje (money belt).
 • Draag geen opvallende sieraden of juwelen.
 • Bewaar uw paspoort, vliegticket en geld dat u niet direct nodig heeft op een veilige plek.
 • Berovingen door dieven op motortaxi’s komen steeds vaker voor. Blijf altijd bewust van uw omgeving, ook overdag.
 • Varieer in routes en vertrektijden – vermijd patronen die kunnen worden gevolgd.
Grensgebieden

Wees waakzaam en alert in het gebied rondom het Queen Elizabeth National Park aan de grens met de Democratische Republiek Congo.  Hier zijn in het verleden ontvoeringen geweest. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met de Uganda Wildlife Authority.

In de grensgebieden met Zuid-Sudan en Kenia kunnen gewelddadige conflicten ontstaan tussen veehouders. Over het algemeen zijn dit lokale conflicten die niet gericht zijn op toeristen. Blijf altijd op de doorgaande wegen.

Blijf ook alert in de grensgebieden met Zuid-Sudan en de DRC. Er is een risico op overvallen.

Wees ook waakzaam in de stad Kasese en in het Rwenzori gebergte. Volg het lokale nieuws en volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op.

Vluchtelingen in grensgebieden

Uganda vangt op dit moment meer dan 1.4 miljoen vluchtelingen op, vooral uit Zuid-Sudan en de Democratische Republiek Congo (DRC). Dit komt door de strijd in Zuid-Sudan en de onrust in de DRC. De meeste vluchtelingen zijn in de grensgebieden. Hierdoor zijn de wegen in dit gebied soms slecht te gebruiken. Ook is er niet altijd voldoende eten en water in de grensgebieden. Er kan ook onrust ontstaan door de leefomstandigheden in de vluchtelingenkampen.

Demonstraties

Politieke spanningen tussen de regeringspartij en de oppositie kunnen leiden tot protesten en demonstraties in de hoofdstad Kampala en in andere steden in het land. Bij deze demonstraties kan geweld worden gebruikt. De politie gebruikt soms traangas en rubberkogels om demonstraties te beëindigen. De lokale media kondigen demonstraties meestal van tevoren aan. Vermijd demonstraties.

In de 2e week van mei is de beëdiging van de president. In de aanloop naar dit moment kan in en rondom Kampala onrust en geweld toenemen. Dat kan ook in andere steden van het land voorkomen. Er is veel onvrede over het verloop van de verkiezingen. Politieke gebeurtenissen kunnen onverwachts een gewelddadige en onvoorspelbare wending nemen. Er kunnen aangekondigde en onaangekondigde demonstraties zijn. Confrontaties tussen demonstranten en de politie en het leger zijn niet uit te sluiten, waarbij traangas en (rubber) kogels ingezet worden. Vermijd daarom altijd demonstraties en grote menigten. Volg het lokale nieuws en volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op.

Natuurgeweld

Uganda ligt op een breuklijn. Af en toe zijn er kleine aardbevingen. In het regenseizoen kunnen ook in berg- en heuvelgebieden aardverschuivingen voorkomen. Het regenseizoen in Uganda is van september tot november en van maart tot en met mei. Door hevige regenval kunnen overal in het land overstromingen en modderstromen voorkomen. Houd de lokale weersvoorspellingen in de gaten.

Wat te doen in een noodsituatie

Bent u in het land en is er een noodsituatie? Laat uw familie/vrienden dan weten hoe het met u gaat. Volg altijd de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Als u een georganiseerde reis maakt, houd dan contact met uw reisorganisatie. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar of met de ambassade via +31 247 247 247, WhatsApp naar nummer +31 6 823 877 96 of Twitter via @247BZ.

Verkeer

Luchtverkeer

Lees de laatste informatie over wijzigingen in het luchtverkeer op de Engelstalige website van de International Air Transport Association (IATA).

Aankomst tijdens avondklok

Er geldt een avondklok tussen 21.00 en 06.00 uur. Komt u aan nadat de avondklok is ingegaan? Dan mag u alleen naar uw accommodatie of huis reizen als u een geldige boardingpass kunt laten zien. Chauffeurs moeten kunnen bewijzen dat zij passagiers hebben gebracht of hebben opgehaald van het vliegveld.

Wegverkeer

De kwaliteit van de wegen is erg wisselend. Er is geen straatverlichting en veel weggebruikers hebben geen verlichting. Reis daarom niet na zonsondergang buiten de grote steden. In de regentijd zijn de wegen buiten de grote steden slecht begaanbaar. Als u zelf wilt rijden, heeft u een internationaal rijbewijs nodig.

Openbaar vervoer

Het reizen met bussen, minibustaxi’s (matatu’s) en motortaxi’s (boda-boda’s) kan gevaarlijk zijn en wordt afgeraden. Regelmatig zijn er zware ongelukken met langeafstandsbussen. Dit komt meestal door (combinatie van) te hard rijden, roekeloze inhaalmanoeuvres, slecht onderhouden voertuigen en slechte wegen.

In de steden is het nemen van een minibustaxi  (matatu’s) niet zonder risico. Omdat het verkeer in Kampala regelmatig vaststaat, reizen veel mensen met motortaxi’s (boda-boda’s). Dit vervoer is goedkoop, maar de voertuigen zijn vaak slecht onderhouden en er zijn risico’s.

Scheepvaart

Het Victoriameer is door zijn omvang met een binnenzee te vergelijken. Heftige stormen met hoge golven, kunnen (onverwacht) opkomen. Ga niet te ver het meer op met boten (zoals bijvoorbeeld kleine kano’s) die niet tegen onweer en stormen kunnen. Kijk voor vertrek naar de staat van het vaartuig. De ferryverbindingen met Kenia en Tanzania zijn redelijk betrouwbaar, maar er gebeuren ongelukken. Over het algemeen zijn de ferryboten oud en slecht onderhouden en worden te veel passagiers toegelaten.

Coronavirus

Negatieve COVID-19-testuitslag en thuisquarantaine in Nederland

Wilt u Nederland inreizen vanuit Uganda? Lees meer op Rijksoverheid.nl. Hier leest u of, en zo ja, welke testen voor uw reis verplicht zijn.

Na een verblijf in Uganda gaat u bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine. Op dag 5 van uw quarantaine kunt u zich bij de GGD laten testen. Als deze test negatief is, eindigt de quarantaineperiode. Doe de Quarantaine Reischeck om te bepalen welke stappen u moet nemen als u terugkomt van uw reis.

Volg de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). 

Was regelmatig goed uw handen, snuit uw neus in papier en gooi het papier na het snuiten weg, was uw handen daarna weer goed. Dit geldt ook voor als u hoest en niest. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u koorts en luchtwegklachten krijgt.

Testlocaties in Uganda

Zie voor meer informatie over de testlocaties in Uganda de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken (informatie in het Engels).

Inreisbeperkingen

Alle reizigers die Uganda in reizen moeten in het bezit zijn van een origineel (geprint) certificaat van een negatieve COVID-19 PCR-test van een geaccrediteerd laboratorium, opgesteld in het Engels. Zorg ervoor dat u zich binnen 120 uur, of 5 dagen voor vertrek laat testen.  

Procedures voor inkomende passagiers in Entebbe Airport

Alle internationale reizigers moeten bij aankomst op Entebbe International Airport aan de volgende richtlijnen voldoen:

 • In het bezit zijn van een origineel (geprint) certificaat van een negatieve COVID-19 PCR-test van een geaccrediteerd laboratorium in het land van herkomst, opgesteld in de Engelse taal. Zorg ervoor dat u zich binnen 120 uur, of 5 dagen voor vertrek laat testen. Maatschappijen mogen geen passagiers toelaten die niet in het bezit zijn van een negatieve COVID-19 PCR-test. Een aankomende passagier zonder de negatieve COVID-19 PCR-test wordt de toegang geweigerd en de luchtvaartmaatschappij is verplicht de passagier terug te nemen. Passagiers worden bij binnenkomst in de aankomsthal onderworpen aan temperatuuronderzoek.
 • Alle passagiers worden door het Port Health Team gescreend op andere tekenen van besmettelijke ziekten.
 • Passagiers moeten vingerafdrukken scannen in opdracht van de immigratieambtenaar, maar moeten ervoor en erna hun handen ontsmetten.
 • Op het vliegveld is het dragen van een mondkapje verplicht.
 • Een passagier die tekenen en symptomen van een infectieziekte heeft, wordt in een ambulance vervoerd naar een isolatiecentrum (Entebbe Referral Hospital) voor een COVID-19-test. De resultaten worden binnen 24-48 uur teruggestuurd naar de passagier die tot die tijd in het isolatiecentrum blijft.
 • Als een passagier positief test en gerepatrieerd wil worden voor behandeling in een andere instelling buiten Uganda, dan komen de kosten voor eigen rekening.

Het is niet meer verplicht om in (thuis) quarantaine te gaan. Touroperators en lokale partners moeten ervoor zorgen dat passagiers rechtstreeks naar hun verblijfplaats gaan en zich niet mengen met de Ugandese bevolking.

Vertrek uit Uganda

Bij vertrek moet u een negatieve COVID-19 PCR-test laten zien die binnen 120 uur of 5 dagen voor vertrek is afgenomen. Check voor uw vertrek wat de vereisten zijn.

Coronavirus (COVID-19) Uganda

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nemen de lokale autoriteiten strenge maatregelen. Deze maatregelen kunnen regelmatig wijzigen.

 • Er geldt een avondklok tussen 21.00 en 06.00 uur.
 • In publieke ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.
 • Bij aankomst in publieke ruimtes wordt vooraf uw temperatuur gemeten en wordt u verzocht uw handen te ontsmetten.
 • Onderling moet een afstand van 1,5 meter worden gehouden.

Volg de media voor verdere informatie over eventuele besmettingen met het coronavirus. Informatie kunt u vinden op de Government of Uganda COVID-19 response information hub.

Houdt contact met uw reisorganisatie/vliegtuigmaatschappij en houdt de lokale berichtgeving hierover in de gaten.

Gezondheidsituatie algemeen

U kunt ook informatie vinden op de website van het Ugandese Ministerie van Gezondheid (informatie in het Engels).

Op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering vindt u informatie over actuele epidemieën, aanbevolen vaccinaties en maatregelen om malaria en andere infectieziekten in Uganda te voorkomen. Neem voor meer informatie contact op met een arts of vaccinatiebureau bij u in de buurt.

Zorg dat u in het bezit bent van uw vaccinatieboekje als u naar Uganda reist. Er wordt specifiek gecontroleerd op de vaccinatie voor gele koorts.

Tips van de ambassade

Elk land heeft eigen wetten, regels, gebruiken en bijzonderheden. Onthoud dat de lokale wetten op u als bezoeker van toepassing zijn en dat het uw verantwoordelijkheid is om deze na te leven. Houd rekening met lokale gebruiken, tradities en praktijken. Deze kunnen heel anders zijn dan in Nederland. Hieronder volgen de specifieke tips van onze ambassade voor Uganda.

LHBTIQ

Lesbiennes, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse en queer personen (LHBTIQ’s) worden niet algemeen geaccepteerd in Uganda. Houd daar rekening mee.

Geen foto’s van militaire gebouwen

Maak geen foto’s van militaire gebouwen, overheidsgebouwen en bruggen. Dit is verboden.

Drugs

Bezit en gebruik van drugs is strafbaar. Neem geen koffer of pakketjes aan om tegen betaling mee te nemen naar Nederland.

Roken

Roken is verboden in alle openbare ruimtes, op het werk en in het openbaar vervoer. Dit verbod geldt tot 50 meter van publieke voorzieningen zoals scholen en ziekenhuizen. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten en shisha (waterpijp). Bij een overtreding kan een hoge geldboete of een gevangenisstraf worden gegeven. De politie kan hardhandig optreden.

Drinkwater

Het kraanwater in Uganda is niet drinkbaar, gebruik flessenwater.

Vrijwilligerswerk en weeshuistoerisme

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen in een ontwikkelingsland? Bereid je goed voor en voorkom betrokkenheid bij projecten die schadelijk zijn voor kwetsbare groepen. Vooral vrijwilligerswerk in weeshuizen is populair, maar heeft vaak (onbedoeld) negatieve gevolgen, ook voor de ontwikkeling van de kinderen en kan in verband worden gebracht met uitbuiting en mensenhandel. De Nederlandse overheid ontmoedigt vrijwilligerswerk in weeshuizen, vooral kortdurend vrijwilligerswerk in weeshuizen door niet-gekwalificeerde vrijwilligers.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Bent u in Uganda en heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact op met de lokale hulpdiensten via algemene alarmnummers 999 en 112 (werken niet altijd).

Contactgegevens ambassade

Nederlandse ambassades en consulaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bent u in Nederland, bel dan het nummer +31 247 247 247, WhatsApp naar nummer +31 6 823 877 96 of Twitter via @247BZ. Bent u in het buitenland en heeft u een lokaal telefoonnummer, bel dan het lokale nummer van de ambassade of het consulaat. U betaalt dan het lokale tarief.

Nederlandse ambassade in Kampala

Meer informatie over de Nederlandse ambassade in Kampala.

Wat de ambassade voor u kan doen

Lees wat de ambassade wel/niet voor u kan doen.

Wat u zelf kunt doen

Lees wat u zelf kunt doen in een noodsituatie, zoals een arrestatie of ziekenhuisopname.

Registreren

U kunt zich ook gratis registreren bij de ambassade.

Lees meer over Uganda op nederlandwereldwijd.nl

FAQ over COVID-19 in Uganda

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik op vakantie naar Uganda?

Door coronavirus was op vakantie naar Uganda in 2021 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Uganda mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Klik door naar Reisadvies Uganda en bekijk ook direct organisaties die deze vakanties organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er geteld in Uganda

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel besmettingen er zijn met coronavirus Uganda:

Klik hier voor Uganda

😷 Hoe kan ik me laten testen op covid-19 in Uganda?

Als je wilt reizen naar Uganda heb je een negatieve COVID-19test nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronatest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een COVID-19 PCR Test Uganda met reisdocument. Dit overzicht heeft meer dan 150+ COVID-19 testlocaties door heel het land!

🧴 Hoe bescherm ik mezelf tegen coronavirus in Uganda

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization

Andere maatregelen die je kunt nemen zijn:

 • Hoest en nies enkel in de elleboog
 • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
 • Geen handen schudden
 • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk uit huis als dit mogelijk is
 • Kom je toch buiten? Behoud dan meer dan 150 cm afstand van elkaar
 • Heb je last van loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest, keelpijn of verhoging tot 38 graden C? Blijf dan binnen!

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Online Testen via Corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten