Coronavirus in Woensdrecht Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Op het moment van publiceren zijn er in Woensdrecht 1 mensen positief getest op besmetting met het coronavirus. Daarvan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met corona (covid-19) in Woensdrecht. Het aantal besmettingen met corona in Woensdrecht per honderdduizend inwoners komt neer op 4.

Coronacijfers Woensdrecht vandaag, 28 mei

covid-19 besmettingen* 1
Ziekenhuisopnames wegens coronavirus 0
Overledenen met COVID 26
Corona vaccinatiegraad (1e/volledig) 88% / 87%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
 het laatste live Nieuws

In Nederland zijn tot nu toe 8.081.987 mensen besmet met het corona virus. Hiervan zijn er 109.807 in het ziekhuis opgenomen. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan corona. Hieronder een visualisatie van de Corona cijfers in Nederland, 29 mei geeft het RIVM Woensdrecht nieuwe data uit en wordt dit bericht geupdate.

Kaart Woensdrecht

Kaarten uit het Coronavirusdashboard Woensdrecht van de Rijksoverheid met daarop gevisualiseerd het aantal Coronavirus patiënten.

Kaart Besmettingen Woensdrecht
kaart van Woensdrecht - corona-teller.nl - Coronavirus Woensdrecht Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Woensdrecht
Ziekenhuisopnames Woensdrecht - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Noord Brabant

Welke Plaatsen zijn er in de Gemeente Woensdrecht?

Laatste Cijfers corona aantal besmettingen:

Hieronder vind u meerdere cijfers over coronavirus gemeld door Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Deze cijfers zijn gevisualiseerd in diagrammen die per dag de aantallen tonen. Wees je er bewust van dat sommige gevallen pas enkele dagen later worden gemeld aan het GGD. Achteraf wordt dit gecontroleerd, hierdoor kan het zijn dat eerdere cijfers later worden aangepast.

Aan het GGD gemelde besmettingen met het coronavirus

Deze diagram toont het aantal corona patiënten gemeld bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Grafiek aantal besmettingen Woensdrecht

Aantal besmettingen Woensdrecht grafiek Coronavirus Woensdrecht Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in Woensdrecht ligt hoger, omdat niet wordt getest op het coronavirus.

Corona patiënten opgenomen in ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal corona patiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Grafiek ziekenhuis opnames Woensdrecht

Ziekenhuis opnames Woensdrecht Corona cijfers rivm en GGD Woensdrecht
Het feitelijke aantal besmettingen met corona in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat het GGD Woensdrecht in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname als deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus (covid-19) per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de corona virus overledenen worden enkele dagen late pas gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden gecorrigeerd.

grafiek aantal doden corona (covid-19) in Woensdrecht
Het daadwerkelijke aantal doden in Woensdrecht door corona virus ligt hoger, omdat niet alle overledenen worden getest op corona.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden coronavirus leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke gegevens kunnen afwijken, doordat niet alle overledenen getest worden op het virus.

Coronavirus in rioolwater Woensdrecht

Het aantal gemeten corona (covid-19) deeltjes in Woensdrecht is 352. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten coronavirus (covid-19) deeltjes in Woensdrecht van één week te delen door het aantal coronatesten. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Woensdrecht, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Woensdrecht.

Corona afvalwater Woensdrecht rivm
Klik op volgende link voor cijfers van Coronabesmettingen cijfers en nieuws per land. Op deze pagina staan de wereldwijde corona cijfers

Vragen over corona Woensdrecht

Wij merken dat er veel vragen zijn over het corona hieronder 3 veel gestelde vragen.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er in Woensdrecht

Vandaag zijn 1 positief getesten personen in Staphorst (28 mei). Op onze coronavirus-teller bekijk je realtime, hoeveel besmettingen er zijn met COVID-19 in de regio Woensdrecht. Bekijk corona kaart gemeente Woensdrecht

Waar kan ik me voor een corona test aanmelden in de regio Woensdrecht?

GGD Woensdrecht heeft een teststraat in de regio Woensdrecht, hier kun je gratis testen op corona met klachten. Testen voor vakantie gemeente Woensdrecht? Vanaf 1 oktober kost testen voor je reis geld. Hiervoor verwijzen we je naar PCR coronatest Woensdrecht, dit is een pagina met alle teststraten in Woensdrecht met reisdocument.

Corona-maatregelen regio Woensdrecht

Aantal Coronavirus besmettingen in woensdrecht COVID 19

Bekijk detailhandel dicht corona en coronamaatregelen zoals mondkapjes Woensdrecht verplicht, wanneer gaan bioscopen weer open. NatuurlijkWoensdrecht blijven de basisregels in Woensdrecht belangrijk:

  • Schud geen handen
  • Hoesten en niezen doe je enkel in de binnenkant van je elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis; werk thuis als dit mogelijk is
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Ben je buiten? Behoud dan meer dan 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van anderen
  • Heb je last van verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn? Blijf thuis!

Meer statistieken COVID-19 in de omgeving

Bronnen voor corona

Gebruikte bronnen vind je op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u mailen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie