Coronavirus in Zwartewaterland Kaart, Aantal besmettingen en het lokale Nieuws

Vandaag zijn er in Zwartewaterland 0 inwoners positief getest op corona. Hiervan zijn er 0 inwoners opgenomen in het ziekenhuis wegens besmettingen met het coronavirus (covid-19) in Zwartewaterland. Het aantal besmettingen met corona in Zwartewaterland per 100.000 mensen komt neer op 0.

Coronacijfers Zwartewaterland vandaag, 31 augustus

Corona besmettingen* 0
Ziekenhuisopnames wegens corona 0
Doden door COVID-19 36
Vaccinatiegraad (eerste/volledig) 78% / 77%
Dit zijn vandaag de dag de meest recente cijfers van het RIVM. *Het daadwerkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoger, aangezien niet iedereen die besmet is wordt getest. ** Er zit vertraging in de gerapporteerde aantallen. 
kaart van nederland corona-teller.nl

In Nederland zijn er totaal 8.385.105 inwoners positief getest op het coronavirus (covid-19). Hiervan zijn er 118.007 opgenomen in een ziekenhuis. Tot nu toe zijn er helaas al 7.047 mensen overleden aan het corona virus. Hieronder een tabel met de Corona cijfers in Nederland, 01 september geeft het RIVM Zwartewaterland nieuwe cijfers uit en wordt dit artikel geupdate.

Kaart Zwartewaterland

Kaarten van Coronadashboard Zwartewaterland van de Rijksoverheid met daarop weergegeven aantal Corona patienten.

Kaart Besmettingen Zwartewaterland
kaart van Zwartewaterland - corona-teller.nl - Coronavirus Zwartewaterland Cijfers het laatste live Nieuws
Ziekenhuisopnames Zwartewaterland
Ziekenhuisopnames Zwartewaterland - Kaart Corona Dashboard

Klik op de blauwe link voor een kaart van Overijssel

Welke Plaatsen zijn er in Gemeente Zwartewaterland?

Laatste Cijfers corona besmettingen:

Onderstaand vind u verschillende gegevens over corona (covid-19) gemeld door het GGD. Deze zijn gevisualiseerd in grafieken die van dag op dag de aantallen tonen. Houd er rekening mee dat sommige voorvallen pas enkele dagen later worden gemeld aan het GGD. Dit wordt achteraf gecontroleerd, waardoor het kan zijn dat eerdere cijfers later worden gecorrigeerd.

Aan GGD gemelde besmettingen met covid-19

Deze diagram toont het aantal corona (covid-19) patiënten gemeld bij het GGD.

Grafiek aantal besmettingen Zwartewaterland

Aantal besmettingen Zwartewaterland grafiek Coronavirus Zwartewaterland Covid-19 Cijfers
Het daadwerkelijke aantal besmettingen met covid-19 in Zwartewaterland ligt hoger, aangezien niet wordt getest op corona.

Corona virus patiënten in het ziekenhuis

Deze grafiek toont het aantal personen opgenomen in het ziekenhuis voor coronavirus.

Grafiek ziekenhuis opnames Zwartewaterland

Ziekenhuis opnames Zwartewaterland Corona cijfers rivm en GGD Zwartewaterland
Het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in het ziekenhuis ligt hoger. Dit komt doordat de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) Zwartewaterland in enkele gevallen niet op de hoogte wordt gesteld van een opname in het ziekenhuis wanner deze na melding plaatsvind.

Overledenen aan coronavirus per dag

Hieronderstaande grafiek laat het aantal gemelde overleden Corona patiënten zien op datum van overlijden. Een groot gedeelte van de coronavirus (covid-19) overledenen worden pas enkele dagen later gemeld. Hierdoor kan het zijn dat eerdere feiten later worden aangepast.

grafiek aantal doden coronavirus Zwartewaterland
Het daadwerkelijke aantal doden in Zwartewaterland door corona ligt hoger, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest op het virus.

Leeftijd en geslacht van overledenen corona

Waarbij violet staat voor overleden vrouwen en blauw het aantal overleden mannen.

Doden corona leeftijd en geslacht
Houd er rekening mee dat daadwerkelijke data kan afwijken, dit komt doordat niet alle overledenen worden getest.

Corona virus in riolering Zwartewaterland

Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Zwartewaterland is 433. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Zwartewaterland van één week te delen door het aantal coronavirus testen. De data is afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallaties van Zwartewaterland, RWZI zuivert afvalwater en meet kwaliteit van het afvalwater in Zwartewaterland.

Corona afvalwater Zwartewaterland rivm
Klik op de blauwe link voor een kaart van Coronabesmettingen cijfers en nieuws internationaal. Op deze link leest u de wereldwijde het laatste nieuws en cijfers over corona

Vragen over COVID-19 in Zwartewaterland

Er zijn in Zwartewaterland enorm veel vragen rondom het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden.

Hoeveel besmettingen met corona zijn er Zwartewaterland

Vandaag zijn 0 positief getesten personen in Staphorst (31 augustus). Op de (COVID-19) corona-dashboard bekijk je realtime, hoeveel mensen er positief getest zijn met corona in Zwartewaterland. Klik hier voor coronavirus kaart van gemeente Zwartewaterland

Waar kan ik me voor een corona test aanmelden in regio Zwartewaterland?

Voor een sneltest met klachten in Zwartewaterland kun je kostenloos terecht bij de coronatest straat van de GGD Zwartewaterland. Testen voor een reis naar het buitenland? Vanaf 1 oktober 2021 kan dit niet meer gratis via testenvoorjereis.nl, vind op PCR coronatest Zwartewaterland waar je kunt sneltesten voor je reis in Zwartewaterland.

Huidige maatregelen tegen corona regio Zwartewaterland

Aantal Coronavirus besmettingen in zwartewaterland COVID 19

Bekijk boete corona maatregelen en verschillen vragen als sluitingstijd horeca corona, wallen Zwartewaterland openingstijden, mondkapjes Zwartewaterland verplicht. NatuurlijkZwartewaterland blijven de basisregels in Zwartewaterland belangrijk:

  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf binnen; werk thuis
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze zo snel mogelijk weg na gebruik
  • Ga je naar buiten? Houd dan minimaal anderhalve meter afstand van elkaar
  • Kom niet uit huis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, verhoging tot 38 graden C of keelpijn

Meer cijfers van corona in de buurt

Data Bronnen voor coronavirus

Gebruikte Databronnen vind u op: https://data.rivm.nl/covid-19/Heeft u vragen? dan kunt u emaillen naar info@corona-teller.nl

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie