KAART Mauritanië Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (26-06-2022) zijn er in Mauritanië, 59,428 inwoners positief getest op het coronavirus (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 982 overleden in Mauritanië aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al 58,264 patiënten hersteld van het coronavirus (covid-19). Corona statistieken worden ververst op 27 juni

Laatste cijfers corona in Mauritanië 26 juni:

Land Mauritanië
Positief getest 59,428
Aantal Doden 982
Hersteld 58,264
Actieve gevallen 182
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 26 juni 2022

Kaart corona virus in Mauritanië vandaag

Aan het zoeken naar een landkaart van Mauritanië? Wij bieden op onze website duidelijke plattegronden aan van Mauritanië, met daarop mooie vakantie bestemmingen in Mauritanië, laatste nieuws en meer!

Realtime Covid-19 Kaart Mauritanië oranje zones

Je vind hieronder een overzicht van de aantallen coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Mauritanië:

Mauritanië departementen kaart

Landkaart Mauritanië aantal inwoners besmet, Corona Doden, Reisadvies Mauritanië en vandaag

Vakantie naar Mauritanië mogelijk?

Op vakantie naar Mauritanië coronavirus

Door de uitbraak van corona was op vakantie gaan naar Mauritanië geen optie. Inmiddels zijn de maatregelen in Mauritanië versoepeld. En is vakantie vieren tijdens het virus in veel landen weer mogelijk. Let wel op de corona maatregelen in Mauritanië. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Mauritanië of een andere vakantiebestemming.

FAQ over COVID-19 in Mauritanië

Wij merken dat er veel vragen zijn over het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

⛱️ Kan ik een vakantie boeken naar Mauritanië?

Door COVID-19 was op vakantie naar Mauritanië in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Mauritanië mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Lees rustig het Reisadvies Mauritanië en vind daar ook de organisaties die deze vakanties organiseren volgens de rivm richtlijnen.

🗺️ Hoeveel coronavirus besmettingen zijn er gemeten in Mauritanië

Op onze coronavirus kaart kunt u precies zien hoeveel mensen er positief getest zijn met COVID-19 in Mauritanië:

Klik hier voor coronabesmettingen kaart van Mauritanië

🤧 Hoe kan ik me voor een covid-19 test aanmelden in Mauritanië?

Voor reizen naar Mauritanië heb je een negatief corona testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve corona testuitslag. Dit is in de vorm van een reisverklaring ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Mauritanië met reisverklaring. Dit overzicht bevat 80+ pcrtestlocaties door het hele land!

🧴 Hoe bescherm ik mezelf tegen COVID-19 in Mauritanië

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere handeling die je kunt doen tegen corona zijn:

  • Niezen en hoesten doe je alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis; werk uit huis als dat kan
  • Ga je naar buiten? Behoud dan minimaal 150 centimeter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Ben je ziek blijf ten alle tijden binnen!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie