Nertsen zorgen voor nieuwe coronavirus mutatie!

Dat Nertsen besmet kunnen raken met het Coronavirus en daarbij mensen kunnen infecteren was al bekend. Maar deze week bracht Arjen Lubach in Zondag met Lubach schokkend nieuws: Het coronavirus heeft gezorgd voor een nieuwe mutatie van het coronavirus!

Corona bont (Zondag met lubach)

Vorige week (1 november), werd de relatie tussen corona en Nertsen aan het licht gebracht. Nertsen kunnen namelijk besmet raken met het coronavirus en dit overbrengen op mensen. Bekijk deze video hieronder. Of scrol verder voor de opvolg video.

Opvolg video 8 november

Vandaag plaatst Arjen Lubach een vervolg video op de corona bont video. Deze werd exclusief geplaatst als Youtube video. In deze video benoemt Arjen een nog veel erger gevolg van nertsen met corona. Namelijk het feit dat de corona besmetting van een nerts in Denemarken heeft geleid tot het ontstaan van een nieuw coronavirus.

Deze nieuwe coronavirus mutatie kan ernstige gevolgen hebben. Zo zal dit virus waarschijnlijk een ander vaccin vereisen. Ook is het onbekend wat de symptomen en gevolgen zijn van dit nieuwe coronavirus.

Meer van Arjen Lubach

Naast de youtube video over de Nertsen, werden er meer onderwerpen behandeld in de Zondag met Lubach show. Zo heeft Zondag met Lubach kritiek op de corona routekaart van de rijksoverheid. Deze zou niet meer relevant zijn naar de nieuwe maatregelen.

Ook had Arjen Lubach het in zijn show over de verkiezingen in de Verenigde Staten, de vuurwerkdiscussie die nu gaande is. Maar ook werdt er zoals we van Lubach een nieuw uniek onderwerp benoemt. Namelijk het beleid voor een gasvrij Nederland.

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie