Zondag met Lubach: “Tijd voor een nieuwe corona routekaart”

Wat is de corona routekaart?

Eerder gaf de overheid een corona routekaart uit. Deze heeft als doel om de corona maatregelen voorspelbaarder te maken. Zo kunnen strengere maatregelen makkelijker worden voorspeld.

In de routekaart worden de maatregelen opgeslit in verschillende risiconiveaus. Zo kan het risiconiveau per regio ook aangepast worden als dit nodig is. Om gemakkelijk het risiconiveau in uw regio op te zoeken, hebben we deze destijds ook direct toegevoegd aan onze corona-teller zoekfunctie:

👇Zoek risiconiveau op woonplaats, regio of land👇

Kritiek op huidige routekaart door Arjan Lubach

Arjan Lubach uit in zijn show “Zondag met Lubach” kritiek op de routekaart. Hij vindt dat de huidige maatregelen niet de corona routekaart volgen. Dit maakt de routekaart verwarrend en eigenlijk compleet overbodig. Arjen Lubach stelt dat de routekaart met corona maatregelen vernieuwd moet worden. Zodat de routekaart klopt bij de meeste recente maatregelen.

Andere onderwerpen

Arjen Lubach kondigde regelmatig nieuwe onderwerpen aan op zijn twitter. Door hem te volgen blijf je altijd op de hoogte. Zijn naam op twitter is @zondagmetlubach. Hij heeft al meer dan 88.000 volgers!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie