Leukste #Thierryisgevaccineerd memes op twitter

Eerder melde we al de hashtag over Hugo de Jonge op Twitter, hierin werd ‘bewezen‘ dat Hugo de jonge niet gevaccineerd is. We legde al uit dat deze bewijzen onzin zijn en dat de Jonge wel is gevaccineerd. Nu reageren pro-vaxxers met een eigen hashtag Thierryisgevaccineerd. Met hun eigen ‘bewijs’ dat Thierry Baudet zou zijn gevaccineerd. Wij laten je de leukste Thierry-is-gevaccineerd tweets zien.

Thierry heeft boostershot en 2 vaccinaties

@CMDR_drsYell plaatst: “Thierry heeft nu DRIE vaccinaties: twee vaccininjecties, èn een boostershot! #Thierryisgevaccineerd” met deze hilarische screenshots van Thierry Baudet. Of deze reactie komt door het Pfizer vaccin of een andere injecties moet je zelf invullen…

Reactie Thierry Baudet op #Thierryisgevaccineerd

De politicus die sterk tegen vaccineren is en zich ook niet heeft laten vaccineren reageert sportief.

Houd er rekening mee dat onderstaande tweets grapjes zijn. Thierry is niet gevaccineerd en de ‘bewijsen’ zijn nep.

Teletekst bericht dat Thierry zicht heeft laten vaccineren

Alex Leusden deelt een NOS teletekst bericht dat de leider van Forum van Democratie zich heeft laten vaccineren in Amsterdam. Hierop reageert Tom gevat met “Laat Thierry maar bewijzen dat hij niet gevaccineerd is.”

Thierry is gevaccineerd teleteksts nep-tweet

Thierry Baudet tweet dat fvd AANDAADT om je te laten vaccineren

@guard_democracy plaatst deze nep-tweet waarin Thierry Baudet zegt dat Forum van Democratie een groot voorstander is van het niet-experimentele vaccin. “Uiteraard heb ik een vaccin genomen”

Forum van democratie raad vaccinatie aan

Willem engel gevaccineerd?

Naast Thierry baudet zijn er natuurlijk meer bekende anti-vaxxers zo is Willem Engel ook groot tegenstander van de coronamaatregelen. De voormalig dansleraar van Viruswaanzin wordt dan ook niet gespaard in de Twitter trend.

willem engel gevaccineerd twitter meme

#BaudetIsGevaccineerd

@BeatrixPrinses (niet de echte Koningin Beatrix) deelde dit zelf-gefabriceerde nepbericht op de telegraaf dat luidt: Baudet geeft toe “Ik ben gevaccineerd”

Telegraaf nepbericht Baudget geeft toe Ik ben gevaccineerd - #BaudetIsGevaccineerd

Hierop maakt @JokeBruis38 een opvolgende afbeelding. Thierry Baudet zou in de talkshow van Humberto Tan hebben vertelt dat hij met Pfizer is gevaccineerd. Dat hij zich na de inenting tegen corona alleen een beetje ziek voelde.

Thierry Baudget gevaccineerd in Telegraaf nepbericht op twitter

Injectie elders

Deze meme is gebaseerd op een afbeelding waarin belangrijke geheimen over de formatie per ongeluk waren gedeeld. In deze meme gaat het echter niet over functie elders van Pieter Omtzigt, maar om “Baudet, volledig gevaccineerd”

functie elders meme baudet

“In urk schiet vaccinatiegraad omhoog na vaccinatie door Thierry”

@Daantje2021 maakt onderstaande meme voor #Thierryisgevaccineerd. Hierin zou je zien dat Thierry Baudet wordt gevaccineerd. Ook wordt vermeld dat de vaccinatiegraad in Urk enorm omhoog is gegaan nadat de politicus heeft besloten zich te laten vaccineren.

vaccinatiegraad in urk schiet omhoog

Baudet gevaccineerd in Friesland

Inmiddels is ook ‘bekend’ waar Baudet zijn vaccinatie heeft laten zetten. Namelijk in Friesland, de politicus heeft dit mogelijk gedaan om te voorkomen dat bekend werd dat hij zich wel heeft laten vaccineren. Maar een selfie plaatsen van je vaccinatie in Friesland is dan misschien niet zo slim…

Vaccinatie friesland thierry baudet

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie