#HugoKreegEenZoutoplossing trending door Anti-faxers op twitter

Laten we beginnen door te vertellen dat Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid uiteraard is gevaccineerd tegen het coronavirus. Toch vertellen we je graag meer over de “Hugo Kreeg Een Zoutoplossing” twitter trend. Met deze trending-hashtag beweren mensen tegen het corona-vaccin dat de Jong niet zou zijn gevaccineerd. Of beter dat het vaccin dat de miniter heeft gehad nep is.

Thiery Baudet

De aanstichter van de HugoKreegEenZoutoplossing hashtag is politicus Thierry Baudet, Forum van Democratie. Hij begint de twitter-trend met de tweet “Het wordt vreemder en vreemder. #HugoKreegEenZoutoplossing” daarbij citeert hij een bericht van fruitboer1 op twitter. Daarbij tonen ze foto’s waarin Hugo de Jonge al 5x zou zijn gevaccineerd. Dit bericht is al eerder ontkracht, het gaat namelijk in slechts 2 foto’s om een Pfizer coronavaccinatie. Deze andere foto’s zijn genomen tijdens andere vaccinaties.

Verder delen volgens van thierry vele memes over Hugo de jonge en Rutte. Waar onder andere Hugo de Jonge wordt beticht van drugsgebruik. Zo wordt Hugo de jonge in een tweet snuivend afgebeeld met een lachende Mark Rutte. Uit respect voor onze politici zullen we je deze berichten besparen.

Vol met complotten

Aanhangers van #HugoKreegEenZoutoplossing delen naast memes ook “bewijs” dat het corona-beleid niet zou werken. Zo zou het 2G beleid waar de overheid aan werk ineffectief zijn. Het vaccin zou gevaarlijk zijn en nog veel meer dergelijke complotten tegen het beleid van de overheid.

Mensen voor vaccinatie reageren met eigen hashtag

Deze twitter trend van anti-faxers heeft inmiddels een net zo populaire tegenhanger. Namelijk de twitter hashtag #Thierryisgevaccineerd. Hierin delen mensen neppe foto’s waarin Thierry budget het corona vaccin al zou hebben gehad. Thierry reageert sympathiek op de actie

Bekijk de leukste #Thierryisgevaccineerd tweets

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie