Doutzen Kroes tegen coronabeleid, BN’er reageert ‘Domme gans’

Het was je misschien al bekend dat Doutzen Kroes het coronavirus wantrouwt. Ze plaatst namelijk zegelmatig video’s tegen het coronabeleid op haar instagram @doutzen.

Doutzen vel tegen corona-maatregelen

Zo zegt Doutzen kroes over de corona test bij kinderen ”Diep triest dit”. Eerder nam het fotomodel afscheid van socialmedia na eerder ophef over berichten die de corona pandemie en media wantrouwen. Maar zegt ze zelf ‘ik mijn ogen niet langer sluiten voor het onrecht dat zich recht voor onze neus afspeelt’. Ze roept mensen op om op te komen voor hun eigen rechten.

Reactie BN’s op Doutzen Kroes

BN’s reageren fel op Doutzen haar corona-berichten. In de video wordt ze een ‘Domme gans’ genoemd, ze spreek ‘Wartaal’ en ‘Waanzin’. Dit allemaal op een item van Shownieuws dat door miljoenen Nederlanders wordt gekeken.

Anti-coronavirus vaccinatie

Eerder ging Doutzen kroes al vel tegen het vaccinatiebeleid in. ‘‘Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen’ zei Doutzen kroes over de invoering van de coronapas en QR-code. Ze wantrouwt farmaceuten, media en overheid. Dat blijkt ook uit onderstaande instagram post:

“Mijn vragen zijn: Willen ze dat we gezond zijn? Waarom is het stimuleren van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel rijk aan voedingsstoffen geen onderdeel als maatregel tegen Covid? Willen ze dat we verenigd zijn of verdeeld? Is het gemakkelijker om een door angst gedreven maatschappij te controleren? Willen zij het beste voor ons? En met ‘ze’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die belangen hebben die heel anders zijn dan de onze lijkt het wel en die overal banden mee hebben. Er zijn 6 bedrijven die (bijna) alle media bezitten, is dat geen belangenverstrengeling? En hoe werken de systemen waar we allemaal in zitten. Wie heeft er baat bij?
Ik heb altijd vragen gesteld ik ben geboren in een familie die nooit alleen gevolgd is…..

In de afgelopen maanden heb ik urenlang onderzoek gedaan en me afgevraagd hoe ik dit met jullie kon delen. En hier voel ik de drang om met jullie te delen dat het een hele reis is geweest op zoek naar antwoorden. Stel je eigen vragen, volg het geld en verbind de punten! Denk logisch, volg je hart en instincten. Uiteindelijk is het een kracht die we allemaal hebben, het zal ons verenigen en we moeten wakker worden om dat te laten gebeuren! Blijf alsjeblieft ALTIJD vragen stellen!” Orgineel

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie