Boosterprik verzetten of annuleren

Heb je al een boosterprik-afspraak gemaakt en wil je deze graag verzetten of annuleren. We raden je aan om eerst te kijken of je echt niet naar de prikafspraak kunt komen. Door de drukte bij het GGD is het namelijk erg lastig om afspraken te verzetten of om later een nieuwe boosterprik in te plannen.

Afspraak boosterprik verzetten

Bel naar het landelijke vaccinatie afsprakennummer: 0800-7070. Houd rekening met lange wachtrijen aan de telefoon, Het verzetten van je boosterprik-afspraak kan niet online.

Boosterprik annuleren

Voor het annuleren van je boosterprik bel je naar 0800-7070. Of naar het afspraken nummer op de uitnodiging van het RIVM. Ook het annuleren van je boosterprik is digitaal niet mogelijk.

Klachten over boosterprik telefoonnummer

Wij ontvangen regelmatig klachten van mensen die het boosterprik telefoonnummer niet bereikbaar is. Door de extreme drukte bij het callcenter sta je erg lang in de wacht. Soms wordt de verbinding zelfs verbroken wanneer je belt naar het GGD voor boosterprik verzetten of annuleren.

Helaas zijn er op dit moment geen betere manieren om de GGD te bereiken voor het aanpassen van je boostervaccinatie afspraak. Wat wel vaak helpt is bellen tijdens etenstijd, dan heb je de meeste kans om iemand van het GGD te spreken. Maar doordat veel mensen die al doen geeft het ook geen garantie voor succes.

Officiële klacht melden

Waar kan ik een klacht indienen tegen de GGD? Ik wil een klacht indienen tegen de GGD. Wat moet ik doen? Dat hangt af van de aard van de klacht en van wat u met uw klacht over de GGD wilt bereiken. Gaat het om een verontschuldiging? Wilt u voorkomen dat anderen hetzelfde doen? Of bent u op zoek naar een letselschadevergoeding? U moet bij het indienen van de klacht over de GGD duidelijk aangeven wat de aard en het doel van de klacht is. Meld uw ontevredenheid. Een klacht wordt alleen ingediend als deze aan de juiste GGD is gericht, en tijdig. Klachten worden bijgehouden op de website, zodat u ze kunt inzien wanneer u wilt.

Prikangst

Heeft u angst voor naalden? Wilt u uw vaccinaties in een vriendelijke, vertrouwelijke omgeving krijgen? Op onze speciale prikangstpoli nemen we de tijd om u de begeleiding te geven die u nodig hebt om een beslissing te nemen over inenting.

Online inplannen

Op coronatest nl boosterprik afspraak maken

Wanneer je nog geen boosterprik afspraak hebt, kun je dit het beste online doen. Boosterprik inplannen in 6 stappen

Je krijgt een Pfizer of Moderna vaccinatie, ook wanneer je met Jansen of AstraZeneca bent gevaccineerd. Het is niet mogelijk om te kiezen welke mRNA-boostervaccinatie je krijgt. Welke prik je krijgt heeft te maken met de beschikbaarheid en locatie waar je de boostervaccinatie krijgt.

9 Comments

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie