KAART Bermuda Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (02-07-2022) zijn er in Bermuda, 16,162 inwoners positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 140 overleden in Bermuda aan het coronavirus. Gelukkig zijn er ook al 15,793 corona patiënten hersteld van het coronavirus (covid-19). Corona cijfers worden ververst op 03 juli

Laatste cijfers covid-19 virus besmettingen in Bermuda 02 juli:

Land Bermuda
Positief getest 16,162
Aantal Doden 140
Hersteld 15,793
Actieve gevallen 229
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 02 juli 2022

Kaart coronavirus Bermuda vandaag

U zoekt een landkaart van Bermuda? Wij bieden u relevante plattegronden aan van Bermuda, met daarop toeristische bezienswaardigheden in Bermuda, laatste nieuws en nog veel meer!

LIVE Covid-19 Kaart Bermuda zones

Je vind hieronder een overzicht van de coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Bermuda:

Bermuda Landkaart regio’s

Landkaart Bermuda aantal besmettingen, Corona Doden aantallen, Reisadvies Bermuda en actueel nieuws

Vakantie naar Bermuda mogelijk?

Op vakantie naar Bermuda coronavirus

Door de epidemie van het coronavirus was op vakantie gaan naar Bermuda geen mogelijkheid. Inmiddels zijn de maatregelen in Bermuda versoepeld. Hierdoor is vakantie in 2022 ondanks het coronavirus in de meeste landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de lokale corona maatregelen in Bermuda. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Bermuda of een andere vakantiebestemming.

FAQ over corona in Bermuda

Wij merken dat er veel vragen zijn rondom het COVID-19 virus hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

🌴 Kan ik op vakantie naar Bermuda?

Door corona was op vakantie naar Bermuda in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Bermuda mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Bermuda en bekijk ook direct organisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren met de juiste maatregelen.

🗺️ Hoeveel coronabesmettingen zijn er gemeten in Bermuda

Op onze coronavirus kaart kunt u exact zien hoeveel besmettingen er zijn met COVID-19 Bermuda:

Bekijk COVID-19 kaart Bermuda

🤒 Waar kan ik me laten testen op het corona virus in Bermuda?

Wanneer je opreis gaat naar Bermuda heb je een negatieve coronatest nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronatest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Coronavirus PCR Test Bermuda met reisverklaring. Deze kaart benoemd meer dan 80+ COVID-19testlocaties door heel het land!

👏 Hoe bescherm ik me tegen corona in Bermuda

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere dingen die je kunt doen tegen het coronavirus zijn:

  • Geen handen schudden
  • Niezen en hoest doe je alleen in de elleboog
  • Blijf zoveel mogelijk thuis; werk thuis als dit mogelijk is
  • Maak enkel gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg na gebruik
  • Ben je buiten? Behoud dan 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Kom niet uit huis als je één van de volgende klachten hebt: verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie