KAART Tadzjikistan Coronavirus: Aantal besmettingen, doden en vakantie Nieuws

Op het moment van publiceren (31-08-2022) zijn er in Tadzjikistan, 17,786 mensen positief getest op het coronavirus (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook 125 overleden in Tadzjikistan aan het coronavirus (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 17,264 inwoners hersteld van het coronavirus. Corona cijfers worden ververst op 01 september

Statistieken covid-19 virus besmettingen in Tadzjikistan 31 augustus:

Land Tadzjikistan
Positief getest 17,786
Aantal Doden 125
Hersteld 17,264
Actieve gevallen 397
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 31 augustus 2022

Kaart coronavirus in Tadzjikistan vandaag

Opzoek naar een landkaart van Tadzjikistan? Corona Teller bied u hieronder actuele plattegronden aan van Tadzjikistan, met daarop mooie vakantie bestemmingen, Tadzjikistan nieuws en meer!

Realtime Corona Kaart Tadzjikistan rode zones

Hieronder vind u een overzicht van de coronavirus (covid-19) besmettingen, doden en departementen in Tadzjikistan:

gebieden kaart Tadzjikistan

Kaart Tadzjikistan aantal inwoners besmet, Corona Doden, Reisadvies Tadzjikistan en Regionaal nieuws

Vakantie naar Tadzjikistan mogelijk?

Op vakantie naar Tadzjikistan coronavirus

Door de uitbraak van het coronavirus was op vakantie gaan naar Tadzjikistan lange tijd niet mogelijk. Inmiddels zijn de maatregelen in Tadzjikistan versoepeld. Hierdoor is reizen ondanks het coronavirus in veel landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de corona maatregelen in Tadzjikistan. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Tadzjikistan of een andere vakantiebestemming.

Veel gestelde vragen over coronavirus in Tadzjikistan

Er zijn in Tadzjikistan enorm veel vragen over het corona hieronder proberen we de belangrijkste vragen te beantwoorden:

🌴 Kan ik op vakantie naar Tadzjikistan?

Door coronavirus was op vakantie naar Tadzjikistan in 2022 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Tadzjikistan mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Tadzjikistan en vind daar ook direct reisorganisaties die deze vakanties organiseren volgens de veiligheidsvoorschriften.

🗺️ Hoeveel coronabesmettingen zijn er geteld in Tadzjikistan

Op onze corona kaart kunt u exact zien hoeveel personen er positief getest zijn met corona in Tadzjikistan:

Klik hier voor Tadzjikistan

🤧 Hoe kan ik me laten testen op corona in Tadzjikistan?

Wanneer je opreis gaat naar Tadzjikistan heb je een negatief coronavirus testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR COVID-19test nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve coronavirus testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een geregistreerde arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Tadzjikistan + reisdocument. Ons overzicht toont meet dan 2500+ coronatestlocaties door het hele land!

👏 Hoe bescherm ik me tegen coronavirus in Tadzjikistan

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere handeling die je kunt doen tegen corona zijn:

  • Schud geen handen
  • Hoesten en niezen in de binnenzijde van je elleboog
  • Blijf thuis en werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg na gebruik
  • Moet je toch buiten komen? Behoud dan meer dan 1,5m afstand van anderen
  • Blijf helemaal binnen als je één van de volgende klachten hebt: verhoging tot 38 graden C, loopneus, neusverkoudheid, lichte hoest of keelpijn

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie