corona

Helaas zorgt het coronavirus voor ontzettend veel vervelende situaties. Er zijn steeds meer mensen die last hebben eenzaamheid en dit heeft voor een groot deel te maken met het coronavirus. Het coronavirus zorgt ervoor dat ontzettend veel mensen daarnaast ook nog eens te maken hebben met economische schade. Om deze schade op te kunnen lossen is het erg belangrijk dat iedereen zich in de toekomst aan de maatregelen rondom het virus gaat houden. Hierdoor kunnen eventuele schades verkleind worden. De meeste landen in Europa denken hier hetzelfde over. 

Online Testen via Corona-teller.nl
☝15% korting op Coronatest met reisdocument☝
corona

Duitsland verlengt gedeeltelijke lockdown tot 10 januari

In Duitsland wordt de gedeeltelijke lockdown verlengt tot 10 januari. Een groot deel van de mensen in Duitsland is het voorlopig nog eens met de maatregelen. Echter, een groot deel van hen vindt het natuurlijk jammer dat het coronavirus ervoor zorgt dat de feestdagen verstoord worden. Om te voorkomen dat de feestdagen voor vervelende situaties gaat zorgen, heeft de Duitse Overheid besloten om de gedeeltelijke lockdown te verlengen. Hierdoor kunnen de maatregelen rondom het coronavirus mogelijk in 2021 versoepeld worden. 

Restaurants blijven in Duitsland dicht

De Duitsers mogen maximaal met 5 mensen samenkomen. Onder meer restaurants, theaters en musea blijven gesloten. Toch is de kans groot dat dit voor ontzettend veel economische problemen zorgt. Mogelijk bestaat de kans dat de toekomstige economie in Duitsland erg gaat krimpen. Echter, dit heeft voor een deel te maken met het dodental in Duitsland. In Duitsland zijn er al ontzettende veel mensen aan het coronavirus overleden. 

Corona maatregelen in Spanje

Het coronavirus zorgt er in Spanje niet voor dat de maatregelen rondom het virus versoepeld worden. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende besmettingen in het land. Hierdoor is het mogelijk om met maximaal tien personen samen te komen tijdens de Kerst. Kerstmis vond het in eerste instantie een beter idee om maximaal 6 personen samen te laten komen. Echter, dit is niet hoe het uiteindelijk gegaan is. 

Corona-teller.nl

Voetbalfans in de UK

Er zijn een aantal voetbalfans in de UK die het niet helemaal eens zijn met de regels in het stadion. Volgens een aantal van hen bestaat de kans dat het virus snel verspreid in het stadion. Zo is zingen en aanmoedigen gewoon toegestaan. Dit is natuurlijk ontzettend gevaarlijk. Een groot gedeelte van de oudere supporters kiest er dan ook voor om niet meer naar wedstrijden te gaan. 

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Online Testen via Corona-teller.nl
☝15% korting op Coronatest met reisdocument☝
Online Testen via Corona-teller.nl
☝15% korting op Coronatest met reisdocument☝

Laat hieronder uw mening weten