Kaart Saint-Pierre en Miquelon aantal inwoners besmet, Coronavirus Doden aantallen, Reisadvies Saint-Pierre en Miquelon en laatste nieuws

Op het moment van publiceren (25-07-2021) zijn er in Saint-Pierre en Miquelon, 28 inwoners positief getest op corona (covid-19). Dit zijn onbekend aantal meer dan gisteren. onbekend aantal corona patiënten zijn in kritische toestand. Er zijn ook onbekend aantal overleden in Saint-Pierre en Miquelon aan corona (covid-19). Gelukkig zijn er ook al 26 corona patiënten hersteld van het coronavirus. Corona statistieken worden ververst op 26 juli

Laatste cijfers covid-19 virus aantal besmettingen in Saint-Pierre en Miquelon 25 juli:

Land Saint-Pierre en Miquelon
Positief getest 28
Aantal Doden onbekend aantal
Hersteld 26
Actieve gevallen 2
Kritische toestand onbekend aantal
*Deze cijfers zijn vanaf 15 Februari 2020 tot en met 25 juli 2021

Kaart Corona Saint-Pierre en Miquelon vandaag

U zoekt een kaart van Saint-Pierre en Miquelon? Wij bieden op deze pagina realtime plattegronden aan van Saint-Pierre en Miquelon, met daarop toeristische bezienswaardigheden in Saint-Pierre en Miquelon, lokaal nieuws en meer!

LIVE Corona Kaart Saint-Pierre en Miquelon rode zones

U vind hieronder een kaart van de corona besmettingen, doden en departementen in Saint-Pierre en Miquelon:

gebieden kaart Saint-Pierre en Miquelon

Kaart Saint-Pierre en Miquelon aantal inwoners besmet, Coronavirus Doden aantallen, Reisadvies Saint-Pierre en Miquelon en laatste nieuws

Vakantie naar Saint-Pierre en Miquelon mogelijk?

Op vakantie naar Saint-Pierre en Miquelon coronavirus

Door de epidemie van het coronavirus was op vakantie gaan naar Saint-Pierre en Miquelon geen mogelijkheid. Gelukkig zijn de corona maatregelen in Saint-Pierre en Miquelon versoepeld. En is op vakantie gaan ondanks het virus in veel landen weer mogelijk. Houd wel rekening met de lokale corona maatregelen in Saint-Pierre en Miquelon. Lees u daarom goed in voor u op vakantie gaat naar Saint-Pierre en Miquelon of een ander land.

Veel gestelde vragen over COVID-19 in Saint-Pierre en Miquelon

Er zijn in Saint-Pierre en Miquelon enorm veel vragen over het COVID-19 virus hieronder beantwoorden we enkele vragen:

⛱️ Kan ik op vakantie naar Saint-Pierre en Miquelon?

Door coronavirus was op vakantie naar Saint-Pierre en Miquelon in 2021 lange tijd niet mogeilijk. Om te weten of op vakantie naar Saint-Pierre en Miquelon mogelijk is moet u kijken naar het reisadvies.

Bekijk Vakantieadvies Saint-Pierre en Miquelon en bekijk ook de organisaties die deze vakanties tijdens corona organiseren volgens de rivm richtlijnen.

🗺️ Hoeveel besmettingen met coronavirus zijn er gemeld in Saint-Pierre en Miquelon

Op onze coronavirus kaart kunt u precies zien hoeveel personen er positief getest zijn met coronavirus Saint-Pierre en Miquelon:

Klik hier voor Saint-Pierre en Miquelon

🤒 Waar kan ik me voor een test aanmelden in Saint-Pierre en Miquelon?

Als je wilt reizen naar Saint-Pierre en Miquelon heb je een negatief coronavirus testresultaat nodig. Als je gaat vliegen, is een PCR coronatest nodig. Ook heb je een bewijst nodig van de negatieve COVID-19 testuitslag. Dit is in de vorm van een reisdocument ondertekend door een arts. Bekijk ons overzicht met testlocaties voor een Corona PCR Test Saint-Pierre en Miquelon met reisdocument. Ons overzicht toont meet dan 150+ COVID-19test locaties door heel het land!

🧼 Hoe bescherm ik mezelf tegen corona in Saint-Pierre en Miquelon

Het belangrijkste om een corona besmetting te voorkomen is om je handen te wassen volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO)

Andere handeling die je kunt doen zijn:

  • Hoest en nies alleen in de binnenzijde van je elleboog
  • Maak alleen gebruik van papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Geen handen schudden
  • Blijf zoveel mogelijk binnen en werk uit huis zoveel dit mogelijk is
  • Ben je buiten? Houd dan 1,5 meter afstand van elkaar
  • Blijf binnen als je één van de volgende klachten hebt: lichte hoest, keelpijn, verhoging tot 38 graden C, loopneus of neusverkoudheid

👇Zoek het aantal besmettingen op woonplaats, regio of land👇

Laat hieronder uw mening weten