Live Persconferentie Rutte vandaag (13 oktober 2020)

De persconferentie hieronder is niet de meest actuele uitzending. Bekijk nieuwe persconferentie hier!

Deel op social media: Live Persconferentie Rutte vandaag (13 oktober 2020) 1 Live Persconferentie Rutte vandaag (13 oktober 2020) 2 Live Persconferentie Rutte vandaag (13 oktober 2020) 3

Samenvatting persconferentie

De persconferentie is uitgezonden op 13-10-2020, wij hebben deze inmiddels voor u samengevat. Lees de samenvatting hieronder:

Verwachtingen

Eigenlijk hebben we al een heel goed idee van wat Rutte en het RIVM vanavond zullen presenteren in de persconverentie. De risicokaart corona Nederland inclusief maatregelen is namelijk gelekt op de dag van de persconferentie. Hierdoor weten we al exact wat de nieuwe maatregelen zullen zijn.

In de persconferentie vanavond om 19:00, 13 oktober 2020. Zal Rutte deze gelekte kaart waarschijnlijk verder toelichten. Ook is er nog niet bekend hoe de overheid ons op de hoogte gaat stellen van het risico niveau in uw regio.

Zodra deze gevens bekend zijn zullen wij uiteraard deze gegeven verwerken op onze website. Zo kunt u het corona risico niveau per regio zoeken via onze website. Deze zullen net zoals alle statestieken en gevens over corona zovaak mogelijk geupdate worden met de meeste recente data.

Speculaties

Ook komt er hopelijk met informatie over de corona testen en meer informatie over de corona sneltesten. Op dit moment is er namelijk nog een groot tekort aan corona testen. Er wordt gehoopt dat sneltesten dit probleem gaan oplossen.

Regels omtrent Mondkapjes waarschijnlijk zal het mondkapje een stuk belangrijker worden. Dus als u nog geen mondkapje hebt gekocht zal is dat zeker aan te raden. Ze zijn al verplicht in omgevingen waar anderhalve meter houden moeilijk is. Maar grote kans dat een corona masker op veel meer plekken verplicht gaan worden.

Bekijk ook eens de besmettingen op Kaart van Nederland per gemeente!

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie