Uitnodiging boosterprik nog niet ontvangen, Tips

GGD roept alle 60-plussers op om een boosterprik-afspraak te maken. Je kunt ook een boosterprik inplannen zonder uitnodigingsbrief van het RIVM. Dit kan online, maar ook telefonisch als je voor 1960 geboren bent. Dit is aangepast doordat PostNL storing heeft gehad, door deze storing zijn de uitnodigingsbrieven vertraagd.

Storing PostNL

GGD laat weten dat door diverse storingen bij PostNL de uitnodigingsbrieven laten worden bezorgt. Om te voorkomen dat dit zorgt voor vertraging van de booster-campagne biedt de GGD alternatieven om gemakkelijk een boosterprik-afspraak maken mogelijk te maken.

telefoonnummer afspraak boosterprik

Telefonisch afspraak boosterprik inplannen

Hoewel het eerder niet mogelijk was om een boosterprik in te plannen via het landelijk vaccinatie afsprakennummer. Is er door der vertraging van boosterprik-uitnodigingen besloten om telefonische booster-afspraken mogelijk te maken.

GGD boosterprik telefoonnummer: 0800 – 7070

Houd er rekening mee dat het enorm druk is bij ggd afspraak boosterprik telefoonnummer. Het kan daarom zijn dat door de drukte, de verbinding verbroken wordt. Als je belt tijdens etenstijd (rond 18:00 uur) heb je de kortste wachtrij.

Online afspraak maken via corona-vaccinatie afspraak.nl

Je boosterprik-afspraak online maken is op dit moment veruit het snelste. Volg hiervoor de uitleg op boosterprik inplannen in 6 stappen of lees verder voor onze korte uitleg:

 1. Ga naar www.coronavaccinatie-afspraak.nl of coronatest.nl, beide websites komen op dezelfde pagina uit.
 2. Vervolgens kies je “ik wil me laten vaccineren”
  Op coronatest nl boosterprik afspraak maken
 3. Controleer of je geboortedatum al aan de beurt is voor een boostervaccinatie, Er zijn ook andere eisen zoals meer dan 3 maanden geleden gevaccineerd. Al deze voorwaarden lees je op de boosterprik pagina.
 4. Als je voldoet aan de eisen klik je op “Maak een afspraak”
  Boosterprik-afspraak maken bij GGD
 5. Je krijgt een korte vragenlijst om te controleren of vaccineren nodig is en veilig voor je huidige gezondheidssituatie
 6. Na deze vraaglijst kun je een GGD prik-afspraak inplannen
 7. Eerst nog even inloggen met DigiD om te controleren wie je bent
  Inloggen DigiD
 8. Daarna postcode invullen en je krijg de beschikbare tijden en priklocaties
 9. Kies de beste locatie en datum en maak je boosterprik afspraak!
 10. Download Gezondheidsverklaring boostervaccinatie en geef deze ingevuld aan het GGD personeel op de prik locatie.

Lang wachten op je boosterprik? Volg deze tip

Wanneer je geen geschikte datum of priklocatie vind op www.coronavaccinatie-afspraak.nl kun je dit trucje toepassen. Zoek een priklocatie waar je naartoe wilt voor je boostervaccinatie. Ga opzoek naar de postcode van de GGD-locatie.

Vervolgens ga je terug naar online afspraak maken op coronavaccinatie-afspraak.nl. Vul bij postcode de GGD postcode in en niet je eigen postcode. Dit heeft verder geen invloed op de geldigheid van je boostervaccinatie. Maar zorgt er wel voor dat je meer tijden en data beschikbaar krijgt. Vaak kun je hierdoor veel sneller terecht voor je boosterprik.

One Response

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie