Vrijdag 14 januari, Persconferentie (11-1-2022)

Nederland gaat uit lockdown! Versoepelingen voor sport, winkels, onderwijs en contactberoepen. Helaas blijft de Horeca voorlopig wel gesloten.

Mark Rutte en Ernst Kuipers, de nieuwe Minister van Volksgezondheid geven samen de volgende persconferentie over het coronavirus. Gisteravond was Minister Ernst kritisch op het opheffen van de lockdown. Er is op dit moment weinig ruimte om maatregelen te versoepelen, door het hoge aantal besmettingen in Nederland. Er is veel druk van ondernemers om hun winkels, horeca en sport clubs weer te openen. Ze willen open met strenge maatregelen en geven aan niet langer dicht te kunnen blijven.

Woensdag heeft het OMT de laatste situatie van het virus besproken met het RIVM. Donderdagochtend gaat het OMT overleggen met het kabinet over de maatregelen voor de aankomende persconferentie. Vrijdag om 19:00 uur zullen Ernst Kuipers en Mark Rutte de persconferentie live uitzenden.

Je vind op onze website een livestream van de persconferentie. Ook houden we een liveblog met persconferentie verwachtingen bij tot en met 14 Januari 2022. Tijdens de uitzending houden we jullie live op de hoogte van de aangekondigde maatregelen met een live samenvatting en nieuwsberichten over de nieuwe regels.

Laat hieronder uw mening weten

Corona-teller.nl heeft geen verstandhouding met overheidsinstanties als GGD, RIVM of andere teststraten genoemd in artikelen en links. Dit is een ongebonden website met een eigen redactie